top social

Sunday, 7 December 2008

My Video....luv u all..my fren

bila tinggal sorang2 kat umah ni baru la rasa keseorangan(semua dah balik raya haji)..huhuhuhu...so, apa yang saya buat ialah create my vid and upload to utube.....kalau nak tau..dorang tu la my best best yang satu kepala..hehehe...vid ni memang saya 'didiketkan'..untuk mereka coz being sudi kongsi susah senang ngan sya..walaupun kadang2 kitaorg ada juga 'belaya'...gaduh2 manja bha..hehehe..okies harap korang enjoy ngan vid saya tu k...layan^_^....muahh!!!

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...