top social

Thursday, 24 January 2013

Memori Belajar

Hi semua..wink....wink....!! 

First of all ~ Happy New Year 2013 everyone!! I think it's never too late to say Happy New Year to u all because...hurrmmm because...because... aishh hurmmm... angguk angguk - geleng geleng - tunduk tunduk makin tunduk.. tunduk lagi.... tunduk lagi.... opocott!!! bonggok laaa hehe ~~~ okayy guys,, for whatever reason.. just keep insane and awesome otteeyy :D  =/-_-\`=

Anyway ni adalah 1st entry saya untuk tahun 2013... untuk merasmikan first entry tahun ni, saya ingin mencerit.....taaaa...kannnn tentang satu kejadian semasa stadi group dengan kengkawan untuk last final exam kitaorang sebagai degree stud ;) Sebenarnya ni bukan la cerita yang fresh dari ladang tapi sebuah kisah yang dah lama tersimpan dalam freezer laptop just tak update jeww ;) Nak kata saya ni terlampau busy tak juga, tapi ada banyak lagi perkara yang perlu diutamakan huee...lagipun kalau ada citer menarik tertarik kaww memang daboom terus je-onderspot update kat fb or twit2.. so bila nak citer kat blogging ni kena tunggu 2, 3 minggu or berbulan-bulan ke-later baru la masuk blog.. ;) Okay la..sebelum cerita yang saya nak post ni bertukar menjadi sebuah hikayat, silakanlah..................................... (ayat terputus..ngeh3)

Hye.... Tima kaceh datang singgah blog kiteee...;p @_@

 *
*

hye sahabat!.sofa kaler coklat..hebat cam hang jebat..awat, nak kena sebat? (kelaut daa)

Ni la dia haaa.....muka sweet and sour temans saya. Nak gtau nama kew??....hurmm tak payah la.. kang glamer plak meka ni..sapa susah?? Takde menyusahkan sesiapa pownn heee :D


kami dapat Ice-cream yeayyyy!!!

hahaha kanak-kanak riang je dua orang ni ( ~_~)

*
*
Sebagai credit sebab jadi model blog saya nih, meh saya kasi kenal mereka punya nama..kui3 

:
haaa ni dia si Nad yang tengah lalok sebab tak dapat makan ice-cream lagi. Sila tengok air kat cawan tu... cuba teka tu air apa??? haha tak de motif pun suh korang teka-teka air dalam cawan nih just nak memanjangkan lagi ayat haaaa.....kihkihkih
 


 Ni plak nama glamorr nye QoyPutra or Qayyum ... tp still curious, glamor ke?? hehe tak perlu tertanya-tanya la uols just click je kat backlink nama dia tu wink-wink.....:)~ Tempat inspirasi belajar..duduk menghadap kain baju yang baru kering (ye keww?? haha) Kisah di sebalik tabir camera biarkanlah secreto @-@ ...maafkanlah dia yea dia memang begitu haha tak der kaitan pun just ayat tambahan je hehe...



Alkisah ni dia sweetly Azie bersama air minumanyerrr.... macam kenal je cawan tu.. :)x Takpe2, orang kata Sharing is Giving, Caring, Loving, satay kambing..ing..ing..ing melalut daa.. :D Si Azie ni kalau stadi malam-malam rajin sungguh menggoreng..tak sah kalau tak mengoreng..Kami pasti study dengan kekenyangan or whatsoevaa yg sewaktu dengannyerr la..hueee. Nak tau apa yang digoreng??? aishh macam-macam la dia ajak kami goreng sampaikan tak tertulis dek jejari runcing aku ni haaa... siap dengan soalan-soalan exam pun kami goreng tau... Tapi goreng kami bukan sebarangan goreng la uols..kami goreng tahap dewa punya gorengan sampai result kuar pun gempak tros grad hahaha..(terlampau plak ayat aku ni haa... layankan aje la yea....:)=

*
*

Sesi memperkenalkan dah habis....cuba tengok gambar apa plak kat bawah ni yea :\)~.... Buat pengetahuan pembaca budiman and budiwoman semua, ini bukan kes buli iron baju tau tapi ni more kepada kes Iron Man yang sudi mengiron baju.. tengok betol-betol ayat berbeza tu... huee :D

pewittt-ehem-ehem focus!!!
Peribahasa dulu-dulu kata, Sambil Menyelam Minum Air, tapi kat situasi di atas peribahasa diupgradekan jadi Tak Perlu Menyelam, Iron Baju Sambil Study Pun Boley...hik3 (eh tengah iron seluar keww)

sedap je sorang tu tido smpi tak hengat dunia... @_@
aksi apakah yang si quym ni nak sampaikan...hahaha syuhhhsyuhhhh!!!
amboi-amboi.....Ni bukan main-main punye tido si Nad ni...ni orang kata tido mati breathing..ahaha ada paham?? saya pun kurang ngerti dech...:) bahase senang pahamnyerr tido mati tapi still bernafas...bernyawa lagi lerrr kui3.. apa pun boley la machaaaa......


Apa kehess plak dua orang ni. Ilmu dah penuh di kepala otak...main susun-susun sofa pulak huee..... btw sofa so good lerr kekeke >.<

*
*
*
 alkisah dirakamkan.... jangan marah saya pleaseee >.<



Kami semua berjaya grad yahuuubedabadebuuuuu.......!!!!

Anyway, saya ingin mengucapkan Congrats untuk semua kawan-kawan yang berjaya grad....nanti-nanti saya update pasal konvo plak otteyyy lambat sikit takpe la erk erkkk ekkk cam nak tercerrrrritttt pun ade aishhh!!..muchuk-muchukkk tq bace :))=

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...