top social

Monday, 29 March 2010

CUTE UKELELE KID..;) XD!


what a cute kid!!

Umur budak Japanese ini skrg baru je 6 tahun, tetapi sungguh berbakat "menggoreng" ukulele. Dia mula belajar bermain ukulele ni pada tahun 2008(at age 4) itupun hanya belajar melalui sebuah program TV NHK [tengok TV je dah pandai..kalau ada master yg ajar lagi la terror budak ni..hmm;))]...kalau tak percaya cuba tengok video2 dia kat bawah....TRUE TALENT!!!! I LOVE THE VIDS...*_*.;))funny++adorable(t_t)


awww!!he is soooo cute!! i heart this kid--i want him..keke lol;))..[buat pengetahuan video I'm Yours kat atas ni baru je upload December 2009(ketika umurnya 5 tahun) yang lepas dan telah mencapai 16,229,015 views setakat ini..iaitu jumlah yg bukan calang2 dlm masa beberapa bulan sahaja..soo cute & adorable!!.




like..like..like..*_)....i love his "lyrics"... He makes me laugh and smile!XD



MY GOD hes sooo cute!!Welcome to Las Vegas![America's Got Talent;D]-- CONGRATULATIONS parents!

Saturday, 27 March 2010

Birthday Party Naza ke-21 ;))

hmm...bila aku menyelongkar peti gambar2 aku kat laptop ni tadi, teringat pulak kat pics bday party naza haritu...sayang dah blogging, so apalagi aku pun share la pics tu kat sini...lagipun aku janji nak letak pics kami tu kat blog ni afta habis exam..tu pasal la member2 aku tu sporting je bertudung kat dlm umah time sambut bday aritu..hehe [gambar nak diblogkan kat sini la katakan ;p]]

Inilah dia gambar-gambar time sambut bday roommate aku, Naza...[15/mac 2010]..hari nak sambut bday tu ialah hari 1st untuk final exam kita org....sambut simple je tapi semua enjoy..hehehe ;))..

**bIrThDAY gIrL**


Congratulations on your 21st Birthday
With love ;p




*make a wish [Naza dapat 2 kek...satu lagi kek coklat hadiah dari member yus, Syazwan..buatan sendiri lagi kek tu...uishh sedap betol kek ko Wan..emm yummmy!!..ehem..ehem]



snap pica++pizza..;))



hehehe....



gelagat masing2..;p



actually nak order Pizza Hut..tetapi ada techinal problem sket..so, ganti ngan canadian pizza je...
0_0



Nisa [tudung hitam] tak pernah tinggal bace nota-nota law dia..nak jadi lawyer katakan..heeeee')



MY LOVELY HOUSEMATE *_*
kat depan(kiri-kanan)-Naza, Nini, Nisa & Ila ---- kat belakang(kiri-kanan)---Me, Yus & Lik




Friday, 26 March 2010

yeay...habis final exam..cuti sem ;)

akhirnya dapat juga aku kembali ke blog aku yang tak seberapa ini ;p!

lega....final exam untuk sem3 aku dah lepas...sekarang mula la cuti kita org..cuti sem just seminggu je kali ni ;(...

ramai member aku sambut birthday musim exam hari tu, .....so sambut ala kadar je..;p..

nak tulis ape lagi ek>???...emmm malam ni aku blurr nak tulis apa...

aku ni blogging sambil main farmville kat FB..tu pasal la otak aku ni beku kot nak menulis...lama aku tak berladang kat FB ;p

lagipun malam ni baru malam pertama aku habis exam..so terasa plak nak enjoy FB puas-puas...boleh la kan..kekeke...jumpa lagi..;p;p;))



last day exam ;p

____________________________________________________


***EARTH HOUR is back!!!---27 march*****

Turning my lights out tomorrow for earthhour. [8.30pm-9.30pm]---You should too ;p

*_*SAVE THE PLANET.!!.*_*


Saturday, 13 March 2010

Exam Mode ON





final exam next 2 days *t_t*...

i'm wonder whether im prepared or not..

feel my head gonna exploded ow huhu...

i will do my best this semester..ganbatte!!..ganbatte!! ganbatte..skor A! *_^

wishing all the best to all my BIA[MSU] friends ...

***

WISH ME LUCK GUYS! [thanks in advance xoxo!]


my final exam schedule ;p--

MARCH 15 - MON - UCS 1363 [PROF. ENGLISH] - 2.30PM-5.30PM

MARCH 18 - THU - DFN 2013 [ FINANCIAL MANAGEMENT] - 9.00AM-12.00PM

MARCH 23 - TUE - DAC 2063 [ FIN.ACCOUNTING & REPORTING 1] - 9.00AM-12.00PM

MARCH 26 - FRI - DCT 2043 [ MANAGEMENT INFO. SYSTEM] - 3.00PM-6.00PM



TO ALL READERS..;
I CUTI BLOGGING SEKOJAP!!..C Y'ALL AFTA EXAM!!..;P...WISH ME LUCK !
tadada!!

Friday, 12 March 2010

lauk datai ari sarawak ;p


lauk datai ari sarawak kirum mak kawanku, anastasia ngagai ia lalu bisi mega untuk aku mimit.....tq aunty ;p

nyu tekenang ke menua maya makai bala sida lauk to arinya.....kenyang amai perut nyu asai pengenyang makai ba langkau umai nunda ke jako bala aki ini dey ;p..hehe


buah kemayau(hitam) & terung iban(orange)
(paling suka ku makai terung to, lagi-lagi mayanya kawanku ana manduk ia enggau kasam ngot2 amat ta ati nambah asi ja kereja bala kami sebuat-ana,aku, nico-....haha nya ia bulih!)



Ikan Terubuk Masin Sarawak!! kena gunting laban kelalu besai...jimat ruang peti ais..kekeke...
(thanks aunty laban bisi ngungkup ikan masin to ke aku...*)


**tusah ndar nadai buah nyekak ba semenanjung dito..hmmm nyamai mai buah nya lo..huh**

Police Message: Coke+Ajinomoto Can be Used To Rape Ladies




DO YOU KNOW ? Coke+Ajinomoto Can be Used To Rape Ladies











"I received a news about the recent tactic used to spike girls' drink.

It is a cheap and widely used method.

It is a cheap and widely used method.

Rapist uses this method.

Coca-cola+ajinomoto/monosodium glutamate = a medicine which will cause drowsiness and excitement in the victim.

This mixture is poisonous if used too often on the victim.

Please send this to all your female friends, sisters, & your loved ones and ask them to beware.

DO NOT accept coca-cola or any other drinks from stranger / even if it is your friend that you are not very close with. "



Regards,

Hishamuddin Alias ( ASP )
Jabatan Siasatan Jenayah Berat
IPK Kuala Lumpur

Tuesday, 9 March 2010

Kekejaman Ikan Piranha!



Gambar dibawah merupakan gambar mangsa yang mati dimakan oleh ikan Piranha di salah sebuah pantai di Mexico...;(


tengah mencari..dan tercari-cari teman yang hilang...;(


**inilah dia bukti kekejaman Piranha





***

suasana kelam kabut demi menyelamatkan diri dr keganasan Piranha...




inilah dia IKAN PIRANHA yang kejam tu!!..huhuhu




So, bagi sesiapa yang teringin bercuti atau berbulan madu di tepi pantai atau nak bersyok-syok mandi air laut terutamanya kat mexico(tak pasti apa nama pantai tu) ..hati-hatilah kerana Piranha atau saudara-mara Piranha ada dimana-mana.......0_^


Thursday, 4 March 2010

lob istori (love story) by tey'lor switch*


HAHAHAHA gila lawak punya video!. adoi-adoi ade k patut!.. LOL--




haha cuba perhatikan minit ke 3:09 to 3:25*hikhikhik* .....---bukti dia ini "tey'lor switch"---
...alamak! lupa la nak ambik pic sama-sama ngan dia ni...kekeke...


**baby just say yeahh!!!!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...