top social

Monday, 31 December 2012

bye-bye 2012 wlcm 2013


Happy New Year-2013




To 2012,

In  bad times and good, I have never lost my sense of good things for life.....
Thanks everyone....









Sunday, 9 December 2012

Beranak ke bersalin.....:)~


Toing Uolls!!!!
Terasa lama pulak Iolls tak post entry kat blog ni....hueee.
Kalau Uolls tanya Iolls alasan kenapa Iolss jarang berblogging..Iolss pun tak tau nak jawab apa kat Uolls...terus terang Iolls ikut mood je..kalau rajin Iolls blogging, kalau malas Iolss baring :)x ( errmm pernah malas kew..hahaha perasan!)

Ni Iolss nak share senonet cerita kat Uolls otteyyyyy........

Rabu lepas time lunch dengan member opis, tetibe sorang member ni tanye soalan cepu gangsa ~ "Eh, sakit tak kalau nak lahir anak first??"..semua tergelak..tengah makan pun nak cite pasal beranak kew...hahhaha...

Nadia (nama sebenar) : Weh, mesti la sakit...ramai member kata sakit..adoiii!!!... (tetibe plak die ni kesakitan...... ermmm apa yang sakit ek??? haha syyhhhh....)
Wani (bukan nama penuh) : Mestila....dah la anak first kompem-kompem sakit...nape awak nak beranak kew hahaha??
Nadia : Orang kata....kalau mati time beranak nanti jadi sundel bolong la weyyy...
Aku menyibuk : Betul ke?? Sundel bolong ngan pontianak tu saudara kan?? Semua tu mati beranak la ek??
Nadia & Wani : ye la kot...haha
Wani : Eh....bukan orang beranak tu mati syahid ke.. apasal jadi hantu pulak?? Ni gerenti si Nadia ni banyak tengok filem hantu...hahaha
(ayat si wani ni yang tak boleh blah...nasib baik la kat kedai makan, kalau tidak mbhuahahahahahaha besar-besar la jawabnyerrr wakakiiii......)
Nadia : Itulaa tak boleh percaya juga tapi cube tengok cite sundel bolong, seram weh tengok perut die..bla..bla..bla....
Wani : hahaha tak habis-habis...plawok..plawok..plawok!!!

Aku yang dari tadi tak habis-habis gelak..nak menyampuk pun takda point...nak cite lagi panjang kat korang pun aku tak boleh daa..limit sampai kat atas tu jeww yea..yang lain-lain p&c ekk...hueeee :))=



 PUSH!!PUSH!!PUSH!! pusshhhhh..!!





Gambar tiada kaitan dengan orang yang mati beranak atau yang tengah meneran anak....(/-_-\)


Monday, 3 December 2012

In God's Time



Most of the time when we ask God for answer,
we expect to receive our exact wishes.
We're often impatient about getting what we desire,
But God feels at the time it's not what we required.
What we want is not always what we need,
Simplicity should be practiced in the lives we lead.
Be patient and wait for His goodness to unfold,
For the reward is great, far more precious than gold.
Perhaps what we want is not what we deserve.
What's best for us, God will reserve :))= 


update:7AM :)



Sunday, 2 December 2012

Giant ~


Nak cite apa??? Hurmm.... Sebenarnya tak ada apa-apa nak cite la...hueee :))) Susah sangat ke nak cite?? alolololo cite je la..ceciter...ceciter...ceciter.....hahahah 
(nampak sangat peminat Hantu Kak Limah Balik Rumah ~ toingggg! :)x

Termenung depan laptop kecikaku lama-lama... kepala senget ke kiri, otak pun senget sekali....fikir nak tulis apa kat entry kali nih. Tempat memproses maklumat beku da weh.... Eh, jap jap tetibe terfikir ~ kalau kepala otak aku senget maksudnye, maksudnyer,... maksudnyeeeerr,....maksudnyeeeeeeeeeerrrrrr....rrrgghhhhhh.... haaaa......Takde Pape!!!!..hahaha kompem senget \#_*/~

**********************
Oh yea aku nak bagitau korang semua, yang aku bru je balik meronggeng dari Giant.. 
(yo ~ yo je kate baru balik sedangkan waktu sebenar balik dari Giant ialah tiga jam yang lepas..haha apa pun boley la machaaaa yereiiii!! :)~ 

Kalau yang biasa pergi Giant time hujung-hujung minggu ni kompem tau kat dalam Giant tu boleh dapat makanan & minuman  free... betol tak??  hahaha free la sangat ~ (mata hitam pandang ke atas tangan di dahi sambil mulut terlopong) aaa...aaa.. gerenti korang terus imagine camne la muka korang kalau buat camtu ek...hahaha canteq tapi beng**g!  Hari ni aku pergi Giant just nak beli makanan untuk aku sarapans bukan nak makan or minum free tauuu.. :)] Tapi kalau dah ada Promoters MAKANAN Bersama Makanan Freenya memang aku akan singgah sebentar and then buat-buat tanya harga untuk satu product makanan tu brapa pastu gerenti si promoters tu akan bagi rasa makanan or minuman dalam cawan keciknya yang kiut!!..tu yang sedap tuu..hahaha dasar No Shy! So, bagi yang takda bajet nak lunch time hujung minggu boleh la pusing-pusing dalam giant yea..hihik #_#

ta-daaa~~ Inilah dia makanan yang aku beli kat Giant tadi ~ bajet untuk sarapan selama 5 hari berturut-turut..yogurt Nestle fat-free la uols.....makan ni boleh menyebabkan proses membuang menjadi lancar..hehehe tak percaya?? lantak la korang nak percaya ke tak, yang pasti aku senang sikit nak bearraq kalau dah makan benda ni..huahuahua adios!



ada juga la cite nak kongsi bersama..haha okiee dokiee kongxi kongxi~


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...