top social

Thursday, 26 July 2012

Just a thought ~~

To me and you,

If things depress you, it's because you allow yourself to be affected by it. Results are results, Our emotions are our emotions. In order to be free, we must learn how to let go. Release the hurt. Release the fear..  Every situation there is always something to be learned, and if we are able to take away the important lessons, we will eventually achieve what we set out to do......What you think about yourself is much more important than what others think of you..:))~ peace.....






=(^.^)= mdlin

Tuesday, 24 July 2012

somewhere else...


I can't decide what to write about, but I want to take my fingers for a walk.......oh ya, this is an auto post entry which means, when this entry posted, I'm somewhere with  fill in the blank and find me if you dare..:)=


 this is where we r at right now ~~ waiting for the sun to set ~~~


Monday, 23 July 2012

1st day di bazaar ramadhan~~

Alkisah di bazaar ramadhan Section 13, Shah alam, pada hari pertama puasa......



here we go~foodies..pilih je nak makan apa nanti bayar sendiri..hueee

sedap mata memandang, sedap lagi kalo dapat makan~~ oh my goat, dompet plak jadi tak sedap..hurmm taik mate je la..ngehngehngeh.....

karipap besar punya!! karipap ayam & murtabak karipap..:)=


saya suka Papa John Daging Special!!!..hehe anyone spon??


macam-macam ada~

makanan sedap gaya pun mantap!!..hehe


aku beli air teh bunga, karipap ayam kingkong and pajeri nanas je...nyummm!!!
(ade sesiapa tau kat mne nak beli teh bunga sila bagitau!!hueee :)=


Saturday, 21 July 2012

Selamat berpuasa...

Hye...! Rasanya lama dah tak update blog ni. Bukan tiada masa tapi....entah saya tak ada alasan untuk itu.. :)~ Sedar tak sedar masa pun berlalu begitu pantas..hanya tinggal lebih kurang tiga bulan je lagi untuk saya menikmati title sebagai seorang "degree student". So, kepada kawan-kawan semua, saya ingin meminta maaf atas segala salah dan silap saya dan saya juga ingin berterima kasih kepada anda semua atas segala sebab sama ada manis atau pahit kerana semuanya telah memberi perasa dalam hidup saya.. ^.^

Saya juga ingin mengucapkan selamat menjalani ibadah puasa kepada semua relatives serta kawan-kawan muslim saya yang menyambut bulan ramadhan tak kira dimanapun anda berada~happy fasting~!....btw saya sangat suka ke bazaar ramadhan...bukan hanya terpikat dengan kepelbagaian makanan yang ada..tetapi keindahan suasana bazaar itu sendiri hanya boleh dirasai di bulan ramadhan sahaja..(sape stuju sila  senyum tayang gigi ...;)=


xoxo lyn~~

(gambar tiada kaitan dengan yang tengah membaca atau mengeja.. )

kenalkan kakak saya di belakang..hueee ^_*




LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...