top social

Wednesday, 30 January 2008

akai dai



>pengawa tatau ke meri faedah...hehehehehe
mayuh bala kaban aku enggai meda gamal to malam ari laban baka antu bungkus ko cda ia.
to meh kemanah bendar dgaga org ke ka nyegar ke tubuh diri empu...ka nemu utai dke aku nya???
>plastic bungai2x=inspirasi=, yogurt=????
sebenarnya kakak aku ngereja semua utai nya aku sbgai 'mak turut' aja..

i love u sis!!!!!!!

thanks be to god!!!



wajah2 anak yatim piatu n anak2 org yg kurang mampu.so bersyukurlah sekiranya kita masih ada parents.

jgn menyesal d kemudian hari....xdo guner!!!

(aktivi pda masa lapang> melawat rumah anak2 yatim) enjoy!!!!!!

Tuesday, 29 January 2008



gamal buah kelapa ke endur ngelepas ke geram lbn tension.

kasih2 enda manah endar nasib buakh kelapa to.

bedau cukup umur dah nyu udah 'nadai' ga...huhuhuhuh sinu amat asai ati......

kenyang giler

gue dah x tahu nak buat apa lagi sb dah mengantuk sangat2 dah.nak tidur x juga.kawan gue pun asyik kacau je.....tp best la sb enjoy sangat2.kitaorang satu rumah x sabar2 nak tunggu pkul 9pm coz nak tenggok episod akhir 'jelatang'...i think last episode ni memang best ler lagi2 tenggok sambil makan cekodok..cekodok means pisang dilenyek2n campur ngan tepung gandum so jd la cekodok bila dah dgoreng sedap juga la.....hehe
tapi aku rindu la ka makai manok pansuh.waduh2 telan air liur....enda cukup air liur air 'amat' ga dirup hahahahahah.....

Sunday, 27 January 2008



makanan sepanjang zaman heheheheheh
hello aku sebenarnya agi enda nemu.......geramnya....

enggak faham

waduh2x!!!!!! best lo aku macha utai ke dtulis bala cda aya ibuk enggau btunggal gue. aku pan tertarik ati ka ngaga blog aku empu tambah mga dptla aku muai masa enggau betul heheheheheh senyum kediri2 ba dpn laptop to nulis nama utai ke ka dtulis sambil ninga lagu. tapi empai pas endar aki ka giau2x keni ka ngaga n ngadu ke blog aku to ngasuh iya lebih bajik agi ko kitai bala iban.....so aku ka start to...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...