top social

Monday, 28 July 2008

'mangkung tiang'

dua minggu ke lepas aku bc enggau kaban aku kenduri rumah baru ba selayang..mangkung tiang meh ko kitai deh..betul kan?? ngica ke sopan dpeda, nya meh tudah aku enggau kaban aku ana ngena baju kurung enggau selendang, bala sda ke bukai sgi belabung magang2 baka 'indu kunyung'hahahaha...ka nyadi ke cerita selendang ke dkena ati melurut ja, nyu enggai lekat ba pala..

pengawa ke 1st gaga bala cda ianya macha surah yasin..aku n ana just duduk ja ba teluk 'menua'. pelaba ke bc ke enda nemu tua ia to non-muslim ngumbai tua ia 'cuti' kot, laban bc bala cda ia nunjuk ke muka hairan ja..mayb baka laut mat kot tua ia laban berselendang ala2 siti nurhaliza..cewahh!!!!

utai dempa sgi nibuh sebut la sigi mayuh..abis musnah diet aku..huhuhuhuhu ka pen enda sgi datai ka makai utai..tapi enti bebanding enggau manuk pansuh, bala upak mulong campur $@$* serta 'matal' waduh, jauh banget sepi ku...nyamai2 meh tai bukai..alah meh kasak lauk kitai..ceyyy...steady iban!!!! pulai ari nyin nyu lemai ga..nya meh kami tiga ngangkut lauk ke lebih bai pulai laban nyangkung bala kaban ke jelungan ka enggau..ketegal bc class..enti kumbai lelak enda ga laban aku just enggau ngangkut pinggai mangkuk ja..tapi enti ka madah lelak makai tau ga laban ati makai start meh kenduri sampai mlm datai ba rumah.ati mamam, mamam,mamam..aduss!!! betelesak bala cda lemak enggau bala ke sewaktu enggau ia hehehe..

indu dara iban ke 'berkepan', laban ka ngabang ngagai selayang..ketegal bc kenduri ka makai capi^...^hahahaha


ana enggau aku minjau katil laban ka bc pic ba katil ala2 katil pengantin baru la katakan


indu ke betudung nya meh (naza nama ia), ngemai tua ia ke ba belakang nya ngabang mangkung tiang rumah 'mami' ia..ibuk ia la..


nama anak mit tu akmal..sg mancal ia to..mula2 malu cit ia dah nya baka kera..hhohoho


tu ia akmal ke mancal td..abis pp ia cium bala indu dara iban hehehe...masam ja gamal^..^


teberunsai2...tu gamal tudah aku abis pengawa..ala2 'ibu mithali' la konon hehehe

Sunday, 13 July 2008

lelak amat

SHALOMM ngagai semua!!!!!!!!!

Ari saritu aku amat lelak...ari pagi sampai malam ku bjalai..aduss!!!akai dai

PENGAWA KU PAGI (8AM-5PM)

Maya dalam bas......


aku enggau kwn(ana n naza) nurun ngipa bas gai kl ari kul 8am. bas sampai nyu ka pkul 9am. datai kl..kami sangkai ba pasar seni..lalu gai SOGO.weseyy!!!sale u!! kwn ku naza shopping sakan..aku x meli apa2, just window shopping ja.ana meli kasut.dah nya kami sebuat begiga k kamal bookstore alai buku2 medical djual.ooo..sebenarnya reason kami gai kl ka ngiga buku MINS buku aliran pharma...last jumpa ga..nemu ta endur buku nya ba teluk din..enda jauh ari general hospital kl.so, lpas nya kami sebuat makai ba kfc..ngisi perut kosong laban nadai masa ka serapan.udah makai kami raun ba jalai masjid india nganti ke pasar malam buka..dia pan mayuh sale baju kurung,kain..mayb ka raya kot. aku enda nemu la tapi benung milih anak tudung kaban aku..dia dah bahu ku d palu urang..nthen aku rasa mcm enda sedar ja seolah2 dpukau, nasib bc ana nempik bau ku baru..sakit ga tempik ia..takut ku^...^ enda jauh ari pasar malam nya bc apai tuai laut siko ke madah ke diri empu ahli pakar fizik..maia ku skodeng kia ku bnung meda ke keni cara ia mnyelesaikan pengiraan matematik..keto ke cara ia..pda ba baruh tu:

4 darab 5 =20
nthen ia tau ngira 14 darab 5 = 70 enda kurang ari 3 saat..so, bc ga hairan mimit, rahsia ia bakatu:

4 darab 5 = 20 dah nya ia nambah ke satu dpan 4 so 14 la kan...ia bulih 70 plak ari no 5 tambah enggau no 2 (ianya no 20 td dua d dpan ambik ia n tambah ia enggau 5, so 5+2=7..erti ia no 2 td tukar ia gai no 7, so nyadi la 70 laban sifar d blakang no 2 sigi kekal la..)...coba enngau no lain ga kk...



.......................aku enggau ana

sorie meh enti tai padah ku to enda entu clear endar..tu meh salah satu utai baru k temu ku sari tu..dan..jako apai tuai laut nya ke enda lupa ke aku ialah..'org kitai enda nemu nguna untak, terutama agi untak sepiak kanan..org putih ngena untak tp sida bdau ngena untak kanan lebih dalam agi..urang jepun nya baru ia...sida ngena dua2 untak enggau maia ngereja pengawa..nthen last sekali jako ia anang meh kitai ngelebu fungsi dua2 otak kitai..enti ka maju..(ayat2 tu pan dinga ku ayas2 ja laban mayuh mat urang mda ia..so besekot enggau urang nya meh.^...^)
kami plai kira2 ka pkul 5 udah shopping barang2 ba pasar seni..CHOWW!!!!!

gambar 'pak cik' pakar fizik>>>>>>


Gambar kami sebuat makai ba KFC, makai sambil bertelekik ke pangan diri..lucu...



(7.30pm-11pm) prayer meeting..

Baru ja pansut ari texsi...bc kawan madah pasal Prayer Meeting ba CDM(Church of Divine Mercy)..akai dai..ati to amat berat ka kin..laban lelak tambah agi assignment nyu berlambak..tang aku madah gai ana "kitai pegi ja la" ko aku. "Enti dah to niboh g ga tua enggau" tambah ku baru.ukai nama tua ia empai kala enggau urang prayer meeting ditu so asai ka janggal asai ia...

datai aku din dia deh aku ngantuk amat2. maya belagu ja aku stedy...dah nya ZZZZ..datai ba turn sharing, nya baru la aku ka segar mimit2..udah aku ninga uncle siko share pasal pengalaman ia maia ia dfitnah urang makai duit rm700k lalu ngemai ia djel. udah nya baru ku nyu sedar lalu rindu ka muka ati aku maya besembiang. enda mukai2 ai mata laboh kediri tanpa dpaksa aku..aku pon enda nemu..udah nya maia brother dua iko n bini brother siko nya bnung megai kira mengurapi la nya dia aku ngasai k bc tai baka lintasan cahaya ba tisi aku...aku pon asai ke enda entu nyamai endal..kira2 baka ke ka luput bc ga..laban ku ka enseput enda ulih..last endar maia kami ka blagu baru pulih baru..maya start belagu dia deh aku..t enda ulih bejako normal..aku pon enda nemu..sampai dah abis sembiang pan agi bakanya mega..dah nya aku nanya brother..lalu ia madah aku dah bulih kurniaan..ianya bahasa roh kudus..ko ia jarang urang bc bejako nya sampai dah abis sembiang..nthen ia madah ga enda apa laban udah ku tinduk aku ulih bejako normal baru...lantang ga ati..lalu penuh kesyukuran...Amen..

datai ku ba rumah nya meh bala kawan2 ku enda nemu nama tai ke aku..pia mega nasib bc ana..laban ia baka ke faham ja utai ke aku..ni enda aku bejako ka sesetengah baka jako jepon ukai ga..aku pon enda nemu aku nya bejako bahasa nama..tapi aku faham nama tai ke aku.aku nemu cda ia ngumbai aku to mcm2 la..takut cda ia..tp aku madah aku ok pe..ok ila aku sharing baru..dah larut malam tu!!!!^...^

Thursday, 10 July 2008

FUNNY VIDEOS

.......AkI Jepon Berkempen>>>^...^



.......Kreatif hehehehe...........



.....Pak Arab yg x kuat iman!!!



...Arab Remix....

Wednesday, 9 July 2008

This is just to say.....DURIAN...

I have eaten >>>the durian.......5 KETUL^...^ >>>>>>>>>>tat were in>>>>the icebox''''

& which.......>>>>>>u r probably<>>>>>saving >>>>>>>4 lunch^...^4give me************

^^^^^^^^^they were delicious***********so sweet^...^>*>*>*>*>*>*& so cold.....^...^"


......................................LUV IT!!!!!!!!


..............................uuuiiikkkkkkkk!!!!!!!!@#$%^&*&^%$#@

Sunday, 6 July 2008

aduh!!!!!! siap suda

akai dai..nyu dah ngelebus jam mata ku to..enda tinduk lalu..laban ati enda puas mda blog enda kemas..enda berasai..pemendai aku mansik keni ke aku ka customize page to ulih ga..nitih ke jako tuai iban agi idup agi ngelaban..nya meh kebuah aku to nyu empai tinduk2..

pagila bersembiang ba church st. Anthony ba pudu laban bc sambutan gawai enggau tadau keaamatan..nurun pukul8am..diatu empai ga tinduk2..!!jam nyu udah ka pukul empat. udah ga puas mimit tudah anak ati laban udah 'ngemajik' k agi blog tudah tuai. ngarap ke mayuh temuai meh datai^...^

ok..ngagai bala ke ngabas blogspot ku to ngarap ke terperansang ati belajar something k baru..cewahhhh^...^ semester baru to aku ka belajar lebih bendar agi ari ke dulu...tu meh 1st step aku!!

GANBATE2!!!!!!!!!!!!

new page

new layout>>..still dun noe how to customize page...NEVER GIVE UP...someday i can do it
ceyyy........

to everyone tat read my post here>>,......i'm appeal u all 2 show me how i can customize my new page>>>>^...^

...'dun be shy if we wanna learn something'...and try harder 2 improve ur noeledge;

P/S:'tat''noe''dun'>>..stand 4>>..'that''know''dont'....(chatting language)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...