top social

Sunday, 24 August 2008

macam-macam

ngagai bala kelelaki ke kerja ba opis ke nadai entu mayuh bejalai kin-kia tau meli manchair bakato..hehehehe nya baru selesa kot..ia ka?? jawapan ia bc ba bala kelelaki empu meh..^...^"

da cuties baby....terror ga baby to dgantung bakanya..sapa meh apai-indai baby to keni...mayb aku ka???tatau2!!

sigi ka cecali apai tuai to...logik ke telepon to berfungsi dlm air banjir..hehehhee..kasak ke dia meh aya..

steady waii...sapa kala bepesen bakato???hahaha funny2!!

hahahaha...bc tukang kebun ba pala aya to neh...nya la pala aya to laso...hehehehe abis kikis 'mesin' nya..yun nam plzz...

kes pembuangan bayi...perasan x yg tu sumer kucing2 yg kiut-miut..hahahahaha terkena suda!!!!!!!!

peda kita pengelantik anembiak to..plastic ke kena mai utai pan ulih dijadi ka swimming suitye ia..creative2!!

Thursday, 21 August 2008

effect photoshop

i luv kiwi but i hate cit nya...hahahaha....
kulit limau pan ulih nyadi katak...hehehe..nama tai enda ulih nguna photoshop to neh..

sapa ke suka makai bunga kobis???to ia gambar bunga kobis nyu nyadi kambing biri2..powerful sii

nya iaaa...hati2 mansa bungai baka to enda alah disalak ia..to la bungai+ukoi ko kitai deh..cute ga gamal dong nya kan

kasih meh manuk to nyu sebaka enggau daun...pala manuk+daun sihh...heheheh

Tuesday, 19 August 2008

patung lilin

so creative.....ok korang belek2 la muka2 yg ade kat situ..macam real tapi sebenarnya itu adalah patung lilin yg diukir bermacam2 bentuk..do u believe it?? so plz believe....










Sunday, 17 August 2008

pROblem lagi!!!!!

Alamak terlebih sudah!!!!!!!!..ana2..lpas satu prob, muncul lg prob ek..bila la nak rest,,asyik ada je prob...bila dfikirkan balik camna la lcd laptop ko tu bleh pecah o?? Tapi aku tau kot..(mmg tau pon tp-secreto-hehe)..nasib baik la abang tu bg harga murah cikit dr yg lain2 tu. x sia2 la kita pusing satu low yat cari kedai baiki laptop ko tu ngan harga yg bleh tahan la murahnya jika nak banding ngan kedai2 yg lain kan..tapi kalu nak tanya pasal letih x bleh nak jawab la coz mmg terlampau letih. Letih tahap-dewa26..hehehe>> aku pon baiki laptop ku jgak la..xder yg rosak pon just nak tukar office die je..office aku dulu tu mmg x dapat nak pakai..so nak buat assignment terpaksa la buat kat wordpad..huhuhu>>

Pasal bayaran plak aku ingat aku kena bayar tapi dpt free plak..tu ar yg best tu..hehehe...nthen aku terus je masukkan aku punya kaspersky...(beli time pc fair kat klcc)..lega dah sb x payah risau pasal virusus n 'kawan2 yg sewaktu dengannya'

Anyway, kita enjoy gak semalam coz dpt buat window shpg n shpg terus..hehehe^..^ tapi yg x best nya belakang aku ni ha..'sel ko kitai iban laban ati ngemai beg nyu enda lepas2..dah la laptop ku to berat mat'...kitaorg shopping kat sungei wang n bb plaza...pastu balik coz dah x larat nak jln dah..cewahhh!!!!!!!^...^

to la antivirusus ke kena aku..amat ka enterframe endar neh..tusah2!!^...^"

ana,anim enggau aku>> sempat klik maya ka masuk dlm tren..ish3!!!

indu sepiak ku nya la empu laptop ke pecah lcd nya..ana2!! aku plak ka promote gelang ke??

nya la org ke mbaiki laptop kwn ku nya...thnk u bro!!!!!!^...^ baju hijau nya Dar nama kangau ia..

sempat aku ngambi pic masa aku duduk kediri..kwn2 ku dah 'menjolok' duit ba atm ba baruh coz enda cukup ka kena mayar lcd ke rosak nya.rm500 beb!!!

gambar ke diambi ari atas jambatan ba monorail bukit bintang..semut+semada+tungau..hahaha

Friday, 15 August 2008

They relly are trees!!!^...^"

nya iaa........enda ku nemu tungga enti tesat lalu tepeda ke gamal kayu baka tu..tusah ku ka madah..hehehehe,, ngagai 'bala' ke beempu 'utai' ke bakanya anang nganu meh..hihihi..just tucum2 ja la o..peeewiittt!!!!!!!!!!!










^...^" ngagai bala ke anembiak anang entu kelalu merati ge gambar2 ba atas nya laban agi baruh 'akta'..hehehehehe

Bananas liked EVERYTHING...













aaa......abis exam dah.......

selamat kembali si....cuti sekejap dr on9. Segala tension dah kurang bcoz exam dah lepas dah...YG LEPAS BIAR LEPAS!!!!!!!!! ceyy..........

1st day exam(isnin)-Financial Accounting

thnks be 2 God..soalan yg kuar 'persis' ngan soalan2 yg kitaorg buat mlm sebelumnya...tapi satu soalan jew yg x seberapa nak tau..(acc.disposl) so, cuba ja la..2 jam dmanfaatkan sepenuhnya..habis..zzzzz

tuesday (no paper)!!!^...^

wed(taxation)..^tension^

aduss!!!!!..tax?? so far ok lew..hehehehehe ia kew??? wait n c..^..^"

thur (basic entrepreneurship & financial management)..PROBLEM!!

alamak hari yg malang bg gue..1st paper> fin.management..masuk je dewan exam terus je rasa lain macam.."macam mne ni??" nasib baik subject ni aku bleh lepas..kira senang la...hehehehe^...^" tapi yg sedihnya time nak jawab tu plak perut aku nak buat hal..fikiran dah x bleh nak focus dah..dah x tahan sgt aku angkat tangan utk g tandas (tau ar nak buat pe kan klu tax 'bank in' hihihi)..yg funny ckit kat sini ialah pasal pengawas exam yg ikut aku g tandas tu...sebab risau x cukup masa..aku jln la cepat, ala2 berlari gitu..bila aku tgk kat belakang pengawas tu pon lari2 macam aku jgak..nthen aku fikir...'dia pon sama nak "bank in" cam aku jgak kew, ataupon die takut aku bawa notes n tiru..no way sir!!' apalg aku terus je jln laju biar pengawas tu berpeluh sikit hehehehe..ade masa lg nak fikir bukan2 (mayuh penumboh ko bansa iban)..dah ku 'bank in' pda ku pengawas nya nyu dedunga ba mua pintu tandas..sanggup ia ..hehehe...balik dwn terus jew jwb soalan balik..amin..

friday..(theory n practice accounting)

1st comen yg aku nak bg ialah SUSAH!! ape yg aku dok baca n blaja sampai kul 3am x de hasil..huuhhuhuhuhu. aku ingat aku sorang je..rupa2nya satu class kata soalan yg kuar tu 'payah'..masa yg dperuntukan selama 2jam aku bleh guna 1jam15minit jew. Dah lama dah nak kuar sebab x tau nak jawab...tp still nak cuba gak...aku tgk kat sebelah aku ana..dok termenung tp x tulis ape2 pun..nthen aku pura2 mengeliat n tgk kwn aku ayu yg duduk kat blakang aku pon muka blur je..farah pon sama..alahai camner ni..nthen aku pon nak skodeng gak kat mohan, mamat yg 'agak' terror sikit dr kitaorg ni.Tapi, x dapat coz terlindung..apekan daya mmg dah nasib badan..ceyy!!! last2 aku kuar dewan n masa aku jalan nak kuar tu aku sempet skodeng paper kawan2 aku semuanya 2 kali 5 je..sama!!! BLURRR.........abisla..

Gambar2 tension time belajar mlm..Makan3!!!!!!! nadai pengawa bukai..susah amat so, ngetu belajar n mamam...hehehehe..tatau and mayuh penumboh...NOTHING!!!











Wednesday, 13 August 2008

Jelu ke nyelai

To ia tai temu ku ke nyelai pasal jelu2 ke bc ba dunya kitai to...

-Penguins (kaki pandak) can jump 6 feet in the air.
-Emus and kangaroos cannot walk backwards.
-Elephants are the only animal that can't jump.
-Polar bears are left handed.
-A crocodile cannot stick its tongue out.
-Tigers have striped skin not just striped fur.
-Reindeer eat moss because it contains a chemical that stops their body from freezing.
-Snakes can see through their eyelids.
-A Woodpecker can peck 20 times per second. gokil! per second!
-Woodpeckers don't get headaches from all that pecking. Their skulls have air pockets to cushion the brain.
-The praying mantis is the only insect that can turn its head 360 degrees.
-Flamingos are pink because shrimp is one of their main sources of food.
-The slowest mammal on earth is the tree sloth. It only moves at a speed of 6 feet (1.83 meters) per minute.
-The Chameleon's tongue is as long as its body.
-The black bulldog ant from Australia is the most dangerous ant in the world. It stings and bites at the same time and has killed humans.
-The Basenji is the only dog which does not bark.
-Armadillos, opossums and sloths spend up to 80 percent of their lives sleeping.

Tuesday, 12 August 2008

Restorant Jamban!!!! Jamban,jamban,jamban

nemu kita dini endur restorant to..enti ka nemu ngiga kediri..laban aku empu enda nemu,,hehehehehe...

asai ke makai utai dalam 'tampoi' hehehehe..nemu tai tampoi kita waii..agi mit suba suah mat ini ngasoh birak ba tampoi..hehehehe

makai dalam toilet..hehehehe sedap kew????

hahaha..ka ke enda kita makai enti meda tai bakato..nyu baka taik cirit...uiieekkk!!!!!!!!!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...