top social

Friday, 29 January 2010

Luahan seks Tracy Terbongkar--Gara-gara salah tempat menulis message di Facebook


-- TERKANTOI SUDAH!!!!!

Ini salah satu lagi contoh supaya kita berhati-hati apabila ingin menghantar Message atau post status kita di Facebook...jangan sampai memalukan diri sendiri seperti yang dialami oleh Tracy
....sehinggakan rahsia mengenai kepuasan seksnya diketahui umum....[im0_@//blushing*]..^^


click 2 enlarge!


*
*
Tracy-->
"Thank you too, Micheal. I had a great time as well. I'm glad you enjoyed my OTHER pussy;).
I must admit, I haven't had sex in a while, so getting mounted by such a strong and powerful man was a pleasant surprise after so many long months of abstinence. I hope this message doesn't scare you off, I just wanted you to know what a wonderful time I had with you. You are permanently invited to
'the love-cave-between-my-leg'.."



-------------

Demi keselamatan --> Jangan lupa cara-cara delete/hide post di FB...huhuhu teringat zaman mula-mula guna facebook dulu.. langsung x tahu nak post status or nak bg coment kat page members....tp sekarang steady seh!
^(--*)^


**selalu je kwn2 tagged aku kat gambar yang ^pelik-pelik^...yang terlampau pelik pulak aku share la kat blog ni...sharing is caring seh..lol..;p



Hasrat tak kesampaian........




inilah akibatnya jika tapak tangan "terkurang panjang" ...hehe-->

LOVE TEST---ARE YOU PASSIONATE?



tapak tangan....


anastasia

madeline a.k.a aciapai=)
*
*
*
*
*
*





<--- inilah muka @_@ si empunya tapak tangan..heee *_^

anastasia & me *)....

"sekali jatuh cinta---cinta selamanya"

huhuahuauahua jiwang la konon...^_*..ye ke?








Thursday, 28 January 2010

Hari ini di college....


hari ini just ada satu kelas je tadi..then lepas tu pergi prereg' subject untuk short sem yang akan datang......apa-apapun college hari ni sungguh meriah..banyak xtivities.. salah satu yg aku sempat snap ialah xtivity yg dianjurkan oleh kelab Tamil language society....btw, sabtu ni Thaipusam..so cuti la wei..heeeeeeee



'corak bunga-bunga' diatas dibuat dr beras warna-warni oleh ahli kelab tersebut



suasana yg aku sempat snap...hehe--pastu balik rumah bcoz perut dah bekeroncong minta makanan...[masak ikan tongkol goreng, sup tauhu+cendawan yang ade batang kecik2 & tempe goreng..keke cukup la tu kan;p ]

Wednesday, 27 January 2010

Playboy or Play-bol??



apakah atau siapakah ini???
*
*
*


jeng..jeng..jeng.....

*
*
*
*
*
*
*
*


^_^


hey everybody..look at me, look at me..i said, look at me!!--.heeeeeee=)..


*_^

i want nobody nobody but you!
i want nobody nobody but 'kamu'....siapa yang sangka...begini rupaku....
aduh, aku memang tak malu..!! minta maaf yea cucu-cucuku...;)

--lagu Nobody versi aweks* diatas..--ok tak lyric tu??keke [*0_^]??--
*
*
*
versi asal nobody...



Monday, 25 January 2010

Looking 4 Housemates!


Attention!!


*

we are looking for housemates which is NON MUSLIM..from sabah and sarawak and student :) location: pangsapuri perdana sek.13 Shah Alam; 7 persons in the house
middle room: 1 gurl
small room: 2 boys/couple
intake:april 2010
deposit: 2 1 utilitied =RM 522
monthly: RM150 each
confirmation: before February 2010
facilities: double Decker
fridge
tv
kitchen
internet (streamx)

These are new house we will move in on april. house will be at block 2.

if you are interested to join us in the house..please email me k..dysharin89@gmail.com--



*
*
*
*
*


--**For ur infomation, diz is not my house^_^......Ini rumah kawanS aku, diorang minta aku iklankan kat blog ni...so, kalau korang ataupun kawan korang atau kawan kepada kawan korang atau korang-korang yang bukan kureng' yang tengah 'masyuk' mencari rumah sewa area sek.13 sh alam, bolehlah hantar email kepada alamat email yg tertera di atas.....maklumat peribadi anda akan dirahsiakan......ye ke?? lu pikir la sendiri..hehehe saje jeww.....keke..dadadah--opss,,say no to dadah....emm bila la aqu nak habis membebel nih...ok lew, pic kawans aku yg tengah cari rumah tu ade kt bawah ni mana la tau terserempak kat tepi jalan atau tengah jalan ke, boleh la tanya direct pasal umah heeeee...:



Anastasia

Tycca Willy and Phylz Phil
*
*
*



nak letak juga la pic aku ngan ana tIme majlis kahwin member kitaorang ni,--[khalizah]...hehehe=)

*
*
*
*
***Rumah gua sudah -nooo vacancy se'h^....-saja je nak bgtau even tho korang x tanya..hehehe...ok ler..buat housemates aku or my sweet sundunjedun*_* --> ila,naza,nisa,hajar,yus,rin & wawa thanks bcoz..emm.. wat a ??[Pua Chu kang..hehe]....apa-apapun kita tetap bayar bil sama-sama kekeke..

Cacing keluar dari Hidung

0_0



aku x berani nak tengok ni......------


Friday, 22 January 2010

DYMM Sultan Johor Mangkat [1932--2010]


22 Januari 2010
tengah syok tengok Elektra kat TV3..tetiba plak ada berita terkini..rupa2nya mengenai berita kemangkatan DYMM Sultan Johor...


Takziah kepada seluruh ahli keluarga Sultan Johor atas kemangkatan Al-Marhum DYMM Sultan Iskandar Ibni Al-Marhum Sultan Ismail pada pukul 7.08pm.Baginda sultan berusia 77 tahun...

--MAY TUANKU REST IN PEACE................
-------------------------------------------------------


**pernah terserempak dgn baginda dkat traffic light dekat simpang time nak masuk padang yang ada kapal terbang ala2 helikopter itu[orang johor mayb tau kot, padang yang besar dekat2 istana tuu,..]..itu pun saya dalam kereta time lampu merah,...bukan face 2 face woo..kalau face2face lagi la banyak aku citer.hehehe...itu pun kira ok ape...rindu pulak kat member2 sekolah aku kat johor.....**--

Thursday, 21 January 2010

Pantun berkerat-kerat...


colour pink??? ada apa dengan colour pink??---siapa minat pink??..saya yakin ramai orang suka ngan colour pink...[ayoyoyoyo....ter'kontang' ayat betul la aku ni...banyak betul perkataan "pink"..takde perkataan lain ke??..aaa merah jampu!!..emm tetiba plak teringat buah jambu batu..adoiss...melalut dah aku ni oi........]---okey--okey, aku sambung balik..tapi kali ni aku cuba nak berbalas pantun ngan pica kat bawah ni...kekeke...okies..^^


siapakah dia ini?? [nak mula dah pantun aku ni..*_0]
*
*
berbaju pink berbunga-bunga, ada anting-anting di telinga kanannya..sibuk menjeling orang di sebelah sana...nak menyibuk ke atau nak mengada-ada...???..jawab2!..*_^
*
*
*

-- jawapannya mudah sahaja kok-->
*
ini perempuan bukannya singa,--pendamping setia si guitar hitam,
--jika ingin tahu siapakah dia--baca sahaja blognya tapi tolong jangan dispam...kekeke

*
*
*
*
*
*
*
*

siapa pulak ni???huahuahua


ini dia kerja gila,--gila tahap bateri lama,---bateri lama jenama apa? jenama ntah apa-apa pasal tu la kata gila...[oouiss...sebarang je pantun aku ni...sori la yea ibu-ibu, bapak-bapak, aku still normal lagi ni..hehehe...ayu betul bear kat atas tu pakai baju kurung*_^---pillow siapakah yg bear itu guna ..ssyyhh-member aku punye!-...]





p/s: im not 'pinky'...-->i love da color Black..but..tat doesnt mean im emo or gothic ok!...



Wednesday, 20 January 2010

yeahh...aYam Rocker!!

saksikanlah................[+salute2+]




sapa nak lawan vocal ayam jantan ni sila angkat tangan.!!!!..

wahai si bawang.......


emmm..........x sia2 aku ambik gambar time bawang ni mula2 mengeluarkan 'daun' dulu.....sedar-sedar dah besar panjang dah si daun bawang housemate aku ni,- bawang si Nisa-...hehehehe hayatilah gambar-gambar ceria bawang kat bawah tu yea...*_*



daunmu ketahuan---




sempat lagi pose kat r'cookr!..hehe

*
*
*
beberapa minggu kemudian...


inilah dia dah besar dah....


hehehe^_**

*

*
*
cerita bawang pun aku nak masukkan dalam blog ini juga k??--tapi tak ape la kan janji bukan cerita yang menyentuh sensitiviti orang lain sampaikan kecoh satu swak.....--emmm jangan terasa la pulak yea si kamu, hani.0_$..nak bawang???



Tuesday, 19 January 2010

Isu Hani Tarmizi a.k.a Farhani Tarmizi di Facebook

berlalu biarkan berlalu.....Jadikan Kontroversi Hani Tarmizi sebagai suatu pengajaran untuk semua...jangan kerana nila setitik rosak susu sebelanga...[nasib baik belanga x pecah!..*_+



Click 2 enlarge

demi kebaikan semua, saya 'agak xnak' menyokong tindakan admin mendelete group "WE HATE FARHANI TARMIZI WHO CALLED 'MPUAN SWK ****, DHLA KPG, HUTAN LAK TU'' kat facebook itu yang mempunyai hampir mencecah 8000 fans dari sarawak dalam masa tidak sampai 2 hari semenjak dari malam semalam..*_*.....[apa yang saya respect' kat sini, rakyat sarawak menyokong antara satu sama lain tanpa mengira bangsa dan agama even tho sekarang ini ada issue' yang agak sensitive melanda....peace--1MALAYSIA] chayok!

**************

kepada--> Farhani Tarmizi, Tambahakan nilai hormat-menghormati dalam diri anda sebelum kami menghormati anda & jgn lupa siapa famili anda..--jadikan ini sebagai suatu pengajaran untuk anda & kami semua!!!..[+

***************************

p/s: orang2 sarawak minta bersabar...jangan diikutkan sangat emosi...jangan sampai benda kecik camni jd huru-hara..bila membuat comen jangan melabel & menbenci..hormat orang sekeliling & jaga setiap bahasa & pertuturan kita..jika kita marah secara membuta-tuli x ada bezanya....ingat kita 1Malaysia!..chayok!..



I'M A SARAWAKIAN...PROUD TO BE SARAWAKIAN..**MY HEART=SARAWAK!





ingin mengetahui lebih lanjut, juz click links di bwah:


Friday, 15 January 2010

Saturday, 9 January 2010

MIdTerm Exam!





i'll stop blogging 4 a while

-- My exam will start on this 11th Jan and will finish on 14th Jan..okies..wish ME good luck--


TATA for now! ---see after exm!










No Plastic Bag Day

Happy -No Plastic Day- to all Selangor community!


aku baru tahu mengenai ini kempen ini semasa pg beli brg kat Giant petang td...-.setiap Sabtu bermula Jan 2010 merupakan hari tanpa plastic di seluruh Selangor..tetapi anda still boleh dapatkan beg plastic tapi kena bayar RM0.20 setiap satu...so, jgn lupa bawa beg in case u nak shopping banyak barang..okies..



inilah kegemaran kta org berdua tiap kali pegi Giant pd hujung minggu.. emm, dapat mkn free..hehehe..[nasib baik ada kwn kerja kat prego, dapat la mkn lebih sikit..kekeke]



shopping pakai kotak pun nampak cool juga tu..*_^...-kotak giant-!


Friday, 8 January 2010

Through My Window...



i like this!


Bunkface -Through My Window-

Don't want much, I just want everything
Thought that I could, do almost anything
One step in front of the other
Thought that I could do it alone

In the blink of an eye, it's just another day
Telling me why, I'll find another way
Got this feeling, got me reeling
I can almost start believing

Now there's me and you
And we are not alone
You and me, me are together now
Through my window, I can see there's
More than you and more than me

Me and you, And we are not alone
Different view, We are together now
Through my window, I can see
Our wildest dreams could be so real

I see a spark, it starts a fire
Is this the one worth waiting for?
Thought that I could do it without you
Can't exist like this anymore

Now there's me and you
And we are not alone
You and me
We are together now

Through my window, I can see there's
More than you and more than me

Now there's me and you, you and me
We are not alone and we are together
Through my window I can see
Our wildest dreams could be so real

*
*
*
***
*
.....^_^.....

yea..we're 2gether now..mmm...=)..i like!**- abc sek 2, s.alm -

Thursday, 7 January 2010

Something goes wrong!!



hmmm...pernahkah anda melihat sesuatu yang hampir-hampir serupa ataupun sama...yang ala-ala gitu seh!!!*_^...kekeke...


*
*
*
*Sekadar Gambar Hiasan. Tidak ada kena mengena dengan AWAK ataupun SAYA!

Tuesday, 5 January 2010

Fakta serta Suasana Perasmian Burj Khalifa

4 Januari 2010,Perasmian bangunan tertinggi di dunia, Burj Khalifa yang cukup gilang-gemilang dengan persembahan bunga api dan pelbagai lagi pertunjukkan lain telah diadakan sekitar lewat tengah malam waktu Malaysia.Video di bawah memaparkan warna warni bunga api semasa perasmian tersebut berlangsung.



Burj Dubai, berharga AS$20 bilion (RM64.8 bilion), merupakan projek berprestij di bina di tengah-tengah kawasan pembangunan seluas 500 hektar di Downtown Burj Dubai.

Ia berketinggian 828 meter (2717 kaki), 200 tingkat. Ia melebihi ketinggian bangunan tertinggi yang sebelumnya Taiwan Taipei 101, dengan melebihi sebanyak 300 meter (1000 kaki). Pembinaan Burj Dubai yang bermakna 'Menara Dubai' telah dimulakan pada 2004 dan bakal menjadi mercu tanda terbaru dunia. Ia dijangka menerima 30 juta pelawat untuk mengunjungi bakal pencakar langit tertinggi dunia yang terletak di Jalan Sheikh Zayed berhampiran Jalan Doha.




Ketinggian bangunan ini masih lagi dirahsiakan oleh syarikat pemaju pembangunan Burj Dubai, Emaar Properties.

Emaar Properties yang turut dimiliki oleh kerajaan Dubai melalui pegangan 32.5 peratus saham mencatatkan keuntungan tinggi daripada aktiviti pembinaan dengan separuh pertama tahun ini mencatat lebihan RM3.07 bilion (AS$893 juta) hasil jalinan kerjasama pembangunan dengan syarikat Korea Selatan, Samsung dan Turner Construction untuk membina Burj Dubai.

Emaar Properties juga masih belum mengesahkan ketinggian bangunan itu sehingga hari ini dan dijangka mengumumkan sehari sebelum perasmian bangunan tersebut.

Perancang iaitu kerajaan dan pemilik Burj Dubai ikonik terhadap ketinggian bangunan ini dan meletakkan visi ke atas bangunan pencakar langit terbaru ini menjadi tertinggi dan direkodkan untuk beberapa tahun.




Strategi merahsiakan ketinggian bangunan yang dibina itu mencetuskan tindakbalas ke atas negara-negara lain, syarikat pesaing arkitek dan syarikat hartanah milik hartawan terkemuka dunia untuk mereka bentuk dan membina bangunan pencakar langit untuk menyaingi ketinggian Burj Dubai.

Tamparan hebat berlaku apabila pada 6 Oktober tahun lalu, syarikat pemaju Nakheel di Dubai turut mengumumkan rancangan untuk membina Al Burj atau 'The Tower' iaitu menara dijangka setinggi 1,200 meter atau 3,280 kaki, sekali gus dikatakan bakal mengatasi rekod bangunan tertinggi Burj Dubai.

Termasuk, bangunan Murjan Tower di Manama, Bahrain direka oleh firma Henning Larsens dari Denmark dengan mencecah ketinggian 1,022 meter dengan memiliki 200 tingkat. Pesaing lain, bangunan Mubarak Al-Kabir yang dijangka mencecah ketinggian 1,001 meter di Kuwait.

Burj Dubai dibina mengatasi bangunan Taipei 101 di Taiwan yang mempunyai ketinggian 508 meter (1,667 kaki) selepas memecah merekod bangunan paling tinggi di dunia daripada Menara Berkembar Petronas pada 2003.




Sementara, Menara Berkembar Petronas memegang gelaran itu sejak tahun 1998 selepas mengalahkan Sears Tower di Amerika Syarikat (AS). Sebelum itu gelaran itu disandang oleh Pusat Dagangan Dunia (WTC) New York yang menggantikan Empire State Building.

Menara Berkembar Petronas yang merupakan menara berkembar di kalangan bangunan pencakar-pencakar langit mencapai kedudukan bangunan tertinggi hasil ilham daripada mantan Perdana Menteri Malaysia, Tun Dr. Mahathir Mohamed.

Pembinaan Burj Dubai sepatutnya dijadual siap pada September tahun lalu tetapi tarikhnya ditunda setelah ketinggian menara bangunan ini dikaji semula, termasuk dari segi reka dan bentuk bangunan tersebut.

Menurut, Syarikat Grollo Tower dari Australia, cadangan ketinggian Burj Dubai pada peringkat awal setinggi 550 meter.Bagaimanapun, reka bentuk cadangan itu telah dipinda firma Skinmore Owings selepas mengadakan perbincangan dengan kerajaan Emiriah Arab Bersatu (UAE) sehingga desas-desus ketinggiannya bakal mencecah 1,000 meter.

Pada Januari 2009, Burj Dubai telah mengatasi bangunan pencakar-pencakar langit yang lain termasuk Taipei 101, Freedom Tower (Menara Kebebasan) di tapak bekas WTC New York, Pusat Kewangan Shanghai di China dan Fordham Spire di Chicago, AS yang bakal menjadi struktur paling tinggi di Amerika Utara yang kini disandang oleh CN Tower, Toronto di Kanada.

Struktur bangunan Burj Dubai itu turut menjadi menara paling tinggi selepas ia melepasi tiang KVLY-TV di North Dakota, di Amerika Syarikat pada bulan April tahun lalu. Tiang TV berkenaan mempunyai ketinggian 628.8 meter.Dengan pembinaan Burj Dubai, ia juga melengkapkan simbol kebangkitan baru Asia meliputi Asia Timur, Asia Tenggara dan Asia Barat mengatasi Taipei 101.




Rekaan bangunan Burj Dubai direka oleh firma arkitek terkenal Adrian Smith dari Skidmore, Owings dan Merrill dari Chicago. Firma ini yang juga mereka bentuk Sear Tower di Chicago dan Freedom Tower di New York.

Burj Dubai direka dengan keindahan seni bina berasaskan Islam membentuk tiga tapak menyerupai abstrak bunga padang pasir.

Bangunan ini membentuk beberapa ukiran Islam dengan pelan lantai yang berbentuk 'Y' menghadap Teluk Parsi.

Ia juga direka dengan rekaan berbentuk kubah bawang iaitu senibina utama Islam

Bangunan Burj Dubai bakal menyediakan ruang pusat membeli belah terbesar di dunia, Dubai Mall dan pelantar peninjau dua tingkat di aras 124 yang akan dibuka kepada orang ramai dengan kelajuan lif elevator paling laju iaitu 18 meter sesaat atau 64 kilometer sejam.

Bangunan ini juga akan dilengkapi dengan kemudahan hotel bertaraf lima bintang, Hotel Armani yang pertama dalam jenama Giorgio Armani.

Kawasan yang strategik dengan pembangunan mewah dikenali "bandar raya dalam bandar raya" meliputi 30,000 unit rumah, sembilan hotel, taman, 19 menara kediaman, termasuk tasik buatan manusia serta pusat hiburan terbesar di dunia.

Projek kediaman di Downtown Burj Dubai melibatkan kira-kira 7,500 pekerja profesional dan mahir bertugas di tapak pembinaan bangunan itu termasuk The Old Town, The Residences, South Ridge, Burj Dubai Lake Hotel & Service Apartments dan The Dubai Mall Hotel & Service Apartments.

Nilai hartanah serta harga unit apartmen di kawasan itu terus melambung tinggi, para pembeli dari seluruh dunia terus 'berebut-rebut' membeli kediaman di kawasan tersebut itu yang berhampiran dengan bangunan pencakar langit tertinggi itu.

Minat untuk memiliki aset dan hartanah mewah di kawasan tersebut dilaporkan ArabianBusiness.com, kira-kira 400 orang di kalangan para pelabur dan hartawan melalui wakil agen berbaris di luar pusat jualan Burj Dubai Emaar Properties untuk membeli unit-unit perniagaan termasuk unit kediaman baru projek utama di kawasan berkenaan.

Menurut ArabianBusiness, pembeli hartanah dipercayai membayar kira-kira lapan juta dirham (RM6.03 juta) bagi apartmen yang mempunyai satu bilik di Burj, dan lebih dua juta dirham bagi apartmen satu bilik di Downtown Burj Dubai.

Wawasan Dubai adalah untuk menarik minat pelabur-pelabur asing untuk melabur serta membeli aset hartanah di negara yang bakal memacu pembangunan ekonomi di negara itu.




Rupa Shin Chan yang real!!

siapa kata shin chan tak wujud di dunia nyata??...ternyata shin chan itu ada..kekeke..buktinya ada kat bawah...?? c!!

Sunday, 3 January 2010

This song makes me cry...


This is beautiful song but its also really sad and it reminds me of my late mum and has alot of meaning to me...**




owwhh...


I miss my mum terribly, it hurts!! it’s been almost 14 yrs she been gone now.


I wish more than anything that I could have my mom back & talk to my mom..........


but i cant..


--Please appreciate your mom and dad while they are here...


diz was just sumthin i wanted to write..please dont feel sorry for me..im doin ok!


--mum, i luv u 4eva!-

*


PS: i just want to add one more thing....*_*to my AbangS & my sweet Kakak--> enti kita bisi maca to, aku just ka madah, whatever happens aku sentiasa SAYAU ke kita semua and yg penting anang lupa ngagai APAI enggau INDAI' kitai ba rumah..enti busy sekalipun, please spend some time--call ke rumah, nusi pengawa, nanya berita seduai, Enjoy it while they are here!!..and thanks mega ngagai kita semua laban selalu meri support ngagai aku setiap kali aku memerlukan, selalu meri nasihat ti beguna ngagai aku serta percaya ke aku.. Aku bersyukur bisi kita semua, amen!......MAY GOD BLESS OUR FAMILY--I LOVE U ALL...



10 Filem Box Office Duina 2009

1. TRANSFORMERS: REVENGE OF THE FALLEN
Total Gross: $402,111,870




2. HARRY POTTER AND THE HALF-BLOOD PRINCE
Total Gross: $301,959,197




3. UP
Total Gross: $293,004,164




4. The Twilight Saga: New Moon
Total Gross: $280,924,000




5. The Hangover
Total Gross: $277,322,503




6. Star Trek
Total Gross: $257,730,019




7. AVATAR
Total Gross: $212,268,000




8. Monsters Vs. Aliens
Total Gross: $198,351,526




9. Ice Age: Dawn of the Dinosaurs
Total Gross: $196,573,705




10. THE BLIND SIDE
Total Gross: $184,387,000



Friday, 1 January 2010

bye-bye 2009..welcome 2010


tata 2009..hellow..hellow 2010..!!

kesimpulannya tahun 2009 bukanlah tahun yang 'terhebat' bagi saya....walau bagaimanapun, banyak memori indah yang tak akan saya lupakan sepanjang 2009.. dan salah satunya saya berjaya habiskan diploma saya dalam accountancy...sekarang tengah nak tunggu tarikh konvo je..dan sibuk study BIA--[bachelor in accountancy]

Januari
kalau tak silap, saya baru mula nak cuba2 kerja part time di kedai kasut scholl di Giant...bos saya boleh tahan juga la ketegasannya...tetapi bukan kategori garang la...apa-apapun saya enjoy bekerja kat situ lebih2 lagi ada seorang kakak. Kalau ikutkan umur, ramai yang panggil akak tu aunty..tetapi demi rasa hormat, saya panggil dia 'akak'...lagi mesra^_*..dia suka, saya pun senang hati bekerja....lagipun akak tu selalu je bawa bekal nasi bubur special untuk saya....dari akak itulah saya belajar banyak perkara terutamanya menggunakan cashier machine....


Februari
still lagi study sambil bekerja part time kat scholl....1st time dapat gaji la bulan ni...even tak banyak tapi senyum dan puas juga la dapat belanja guna duit hasil dr bekerja sendiri ni dan dengan duit gaji tu juga saya dapat sponser sikit la untuk bday party kawan saya ayu..Time bday tu jugalah, semua kami dapat berkumpul ramai2 sambil berborak lama sampai pagi iaitu perkara yang agak susah untuk kami lakukan disebabkan setiap orang selalu busy dengan aktiviti study atau aktivity peribadi...Bday party tersebut kami buat secara live di BlogTV[semua orang boleh tengok..bahasa gempaknya seluruh dunia la tu**]....secara tak langsung kami semua dapat la share kegembiraan serta kemesraan kami itu dengan semua orang....apa salahnya sekali sekala kan???..=)...

March
Bulan ni tengah cuti semester...balik johor je....makan..tido..makan..tido....and bila malam tengok astro sampai pagi kalau tak pun online je kerja and banyak share2 cerita dengan abang-abang and kakak-kakak gua....dan yang paling kerap aku lakukan time ni chatting!! kadang2 aku menyamar sebagai abang aku time chat tapi oppss..aku bukan sengaja seh..abang aku time tu ada kat sebelah tengok macam mana cara aku "mengorat perempuan" kira2 macam aku ni lecturer abang aku la konon..hehehe..bukan ape dah tak tau nak buat apa...siang hari tengok astro lg..cerita yang aku tak pernah tengok pun aku boleh tengok sampai episode akhir...tak ingat la pulak tajuk cerita tu..tapi senetron la..drama indonesia..best juga la..suka aku tengok..hehehe[itupun aku nak gtau k?ishish]


April
habis cuti..baru nak mula short semester...xtivity seperti biasa....bulan ni susah saya nak bgtau bos bahawa saya nak berhenti kerja....bila ingat2 balik time nak minta kerja senang..tapi bila nak kata berhenti tu susah betul..bukan apa, kesian pulak tengok, lagi2 bos tu baik dan pekerja2 yang lain juga dah rapat..apakan daya, jadual study padat dan saya memang nak berhenti juga bulan tu....bos tu ada juga merajuk sikit kot....tapi aku ambik sikap professional la..tapi bukan aku kata bos tu tak professional tau...aku salute seh ngan ex-bos aku tu...dia marah kita senyum..then bila dia senyum..kita lagi la kena tambah manis senyuman tu..hehe..sekarang..pantang jumpe je bos tu selalu je dia senyum..aku apalagi..singgah sekejap borak sambil senyum2..hehehe..apa2pun kesilapan yang pernah aku lakukan sebagai cshier kat situ ialah terlupa pulangkan baki RM15 kat customer dan duit pernah terkurang RM1..nilai le sendiri..hehe=)

Mei
emmm...nonthing special sangat kat bulan ni..hampir2 lupa..sibuk dengan persiapan final exam untuk short semester..hehehe tunggu nak balik sarawak je ni..hehehe=)

June
yeah...naik belon AirAsia balik sarawak jumpa sedara mara-cuti semester!!....yang best sekali jumpa mak ayah gue and kakak gue lerr........tetapi tak dapat nak join sekali sambut perayaan Gawai..tapi tak apa...janji balik sarawak je..hehe..time ni aku banyak ikut abang sulung tangkap ikan kat sungai...abang aku yang sulung pun balik cuti time ni..hobi dia senang je..apa2 kerja menangkap ikan dia suka..selain tu..banyak juga la kerja...entah camner nak translate ni..kurang subtitle..tetapi bila balik dari cuti aku memang tak dapat nak cerita kesedihan aku time mendapat tahu kematian Micheal Jackson pagi 26 jun.[25 june kat us]..uhuhu...RIP MJ..

July
tak banyak aktivity yang top2 yang aku nak cerita ni...tak ingat la pulak..adeii..sedey gue..hehehe...yang pasti bulan ni,aku memang pelangan surat khabar number 1..pantang ada pasal MJ terus aku beli..adeyyy..sabar je le..=)

August
takde yang special...yang jelas busy dengan final semester time ni...iaitu sem last diploma..bz..bz..bz

September
still lagi busy...sebab final semester exam dah dekat..banyak assignments and project kami kena buat...yang lain no comment..hehe--dan bulan ni juga aku berkesempatan berpuasa bersama-sama kawan-kawan muslim aku...bila kawan2 bersahur aku pun bersahur juga..then bila berbuka puasa..emmm macam tak pernah jumpa makanan pulak aku ni..adoii...hehehe...cool je le

Oktober
final semester exam bulan ni..pastu kena sambut hari raya and diwali juga...bulan aku makan kat rumah terbuka bulan ni..hehehe....habis beraya semua..terus kita orang duduk untuk exam...emmm semua senyap..dap..dup..dap..dup...itulah debaran sementara menanti result keluar bulan Nov..

November
Cuti semester habis..result pun keluar..thanks God, aku Grad!!..yea...hari tu result keluar hari tu juga aku ngan kawan aku ana daftar untuk BIA-bachelor in acountancy-sebagai progression student[terus masuk semester 3 BIA]....So...sekarang dah naik pangkat budak bachelor la pulak..=).....apa yang dpt saya comment ialah= 'saya selalu busy!'

December
ini dia......pertama yang terlintas di fikiran saya bulan ni ialah 'christmas'--pokok christmas, christmas caroling, christmas eve, christmas day and christmas party----tapi aku hanya dapat berchristmas dengan member-member study je huhuhu..........sabar je la....&& --terima kasih ngagai apai enggau indai serta bala menyadi ke di sayau ke aku belama laban selalu meri support ngagai aku...selamat taun baru...aku meruan sayau ke semua kita..oraits!


sekarang pagi 1 january 2010 so, dah masuk tahun baru dah...habis sudah 2009....tata...selamat semuanya!!! semoga tahun 2010 ini menjadi lebih baik untuk saya serta ahli keluarga saya dan tak lupa juga untuk anda semua... HAPPY NEW YEAR 2010.....
*
*
*
*


AZAM saya ialah.............................???..amen!!


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...