top social

Monday, 28 April 2008

apartment perdana

WELCOME TO MY HOUSE!!!!!!!! K aku akan bawa korang sumer melawat tempat-tempat yang MENARIK yg ada kat kawasan perumahan perdana dan kwsn2 yang sewaktu dengannya...jeng,jeng..............
wahai nujum pak belalang mana satukah rumah yg bernombor 307????? hahahah jawapannya ada di hujung jari sahaja..**
rumahku syurgaku............mayuh amat gari ke bdau buat nya...anang ujan ari!!!!!!!!
kiri-STADIUM MELAWATI kanan-STADIUM SHAH ALAM.
bangunan SYABAS..setakat ni org2 syabaslah yg bangunkan saya ngan kwn2 pd pagi hujung minggu coz mereka ada senam areobik...bising giler la tambah2 lagi rh saya bersebelahan je ngan gelanggang mereka.
MSU nun d hujung sana...cat bangunan nyer ala-ala tadika.....lawa apa!!!
pasar raya besar giant.tempat shopingku coz dekat je....enda sampai lima minit dah sampai..betul ker??????
gambar gue yg b'latarbelakangkan stadium shah alam.gayat sebenarnyer.....dari tingkat 9 blog 1.
kolam renang yang sentiasa menemani aku n kwn2 bila hujung minggu.kalau satu minggu xder g kolam ni x sah..terutamanya hari sabtu...nadai sungai kolam renang to pan nyadi meh...hahaha
inilah dia kawasan perumahanku.aku suka tinggal kat sini coz best n kwn2 pun sporting habis....petang2 macam ni nampak santai dan sesuai lepak kat luar sebab x panas sangat..peda mua ari nyin pan celum endar nganti ka laboh ja leka ujan nya kebuah enda panas.hehehe

HAPPY........PEACE.........

Sunday, 13 April 2008

gambar2 masa cuti sem

bgambar sebedau ka tinduk
cutenyer.....

mata dah lanuk2x agi meh ka begambar...tusah-tusah...

antu mayau bg kami sebilik

salah satu hobi ku ba rumah....hehehehehe......

aku enggau abang ku ke tuai....ngantuknyer......

jadi mangsa....nasib baik pistol nya nadai peluru enti pia enda ulih aku membayangkan diri empu. huhuhuhu.........


bisi endar tai ka pinta steve to ba aku neh.....hehehe......

Wednesday, 9 April 2008

azam baru

akai dai lama amai ku enda madah ke berita diri ba blog ke sayau k aku to.enda berasai dah abis ga cuti.sem aku.pengawa aku maia cuti nadai entu mayuh bendar...makai,meda tv, macha bup...enggau raun kin kia.diato nyu dah masuk gai short sem nyu enda berasai tiga semester agi abis ga dip aku..tuai setuai...waii2x....
to ia aku enggau steve...manchal amai anembiak to

pengawa aku kediri2x maia malam ari....


aku enggau jenny maia ditinggal ka orang kediri ba rumah...amat ka endar anembiak to bgambar...hampir setiap kali ku muka laptop ia ngansak ku ngambi gambar ia.nasib meh aku pan sekepala enti pia bisi ari 'becerege' laban nya...tusah2x...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...