top social

Sunday, 31 May 2009

I LOVE MICHEAL JACKSON--da King Of POP Music!-

The King Of Pop, Michael Jackson speaks about his Final Tour of Concerts which will start on July 2009 at the 02 Arena in London, England! Gambate..Micheal!! chayokkk!!(wish jew..walaupon tau dia x baca ape aq tulis kt blog ni..heheh)



*************************************************************************

Micheal Jackson-da legend--[The King Of Music!!]..[inspirasi ku!!]


lagu dangerous time konsert kat kl (History tour)..


***^^huhuuhu..im fall in luv wif MJ!!...I love Micheal Jackson From The Bottom Of My Heart^^......He´s The One And Only !! I´ll Support Him For Ever And For Life......my greatest wish is to marry MICHAEL [seriously!!]...although i' only 20 but he'll always be 23++ in my heart [hehehe just Micheal ja la ORG TUA lain mmg nampak tua..sorry..heeee]...no matter what, for me he`s the best! I will luv u 4ver Micheal Joseph Jackson!!**^^^

[jiwang karat btol...--menjiwang jap laban enda ulih enggau berami gawai..-beraie ninga lagu Micheal Jackson ba baruh nya..huhu]

**********************************************************************

"YOU ARE NOT ALONE"

This song made my heart melt [cry**]..&...it's one of my
favorites....huhuhu..Such a touching song and beautiful performance....luv u so much MJ...



I'm jealous!!!! I wished to be in her place but not too desperate lorrhh..X)>>^^b more dramatic..cewahh!!! / heart attck bcoz terlebih epy..keke!!


MICHEAL JACKSON>> Great Performance--,Great Singer--,Great Dancer..he's the most gorgeous man in this entire universe.....[shut your mouth...ketuk kang!!]0*0

Friday, 29 May 2009

Selamat Hari Gawai

ngagai semua bala ke nyambut hari gawai, aku ka ngucap ke;

SELAMAT HARI GAWAI...GAYU GURU GERAI
NYAMAI..LANTANG SENANG NGUAN MENUA..PANJAI UMUR TAMPAK RITA...MUA BERSERI AWET MUDA serta NADAI KAKA..kekeke


okies....nyangkung maya ngirup ai pengayu..huhuhu enda ulih enggau urang ku..exam 1& 3 jun...
btw....ku meda selangau 7/6..heeeeee..tatata..selamat gawai:) ..^_^

Wednesday, 27 May 2009

kelas Company & Partnership Law

hye...

minggu depan dah nak final exam daaa.....pejam celik,--pejam celik [tapi rasanyerr belom lagi celik2] tengok2 dah nak exam lg dah....huhuhu....kalau nak kira pun, exam mid term kitaorg baru je habis 2 minggu yg lepas [skrg short sem just 3 jew stdy]..pastu plak assignment berlambak2....then cari nota lagi..dan yg "bestnyer" sampai mmbuatkn kepala ktgorg pening ialah mencari bahan untuk presentation bagi subject CREATIVE & INO'TVE bg setiap minggu..huh!! *(_T [masih ingat lg time buat assignment company law..satu mlm x tdo..akhirnya..siap asignment lebih kurang kul 8.30am--mandi--pastu pegi kelas LAW dan....mmg x menghairankan ramai classmate aq yg x dpt hadir untuk kelas UCS[8am-10am] bcoz terlajak tido**ade gak teman aku erk..heee****sekali sekala jew la..**]....

dan kat bawah adalah pic aq ngan kwn2 sekelas masa menaip nota bagi subject *CO' & PARTNSHP LAW--..apa-apapun aku dah minta permission lec'r kitaorg tu dlu sblom ambik gambar tau--**janji siapkan kerja dulu..heheheh...layanzz...!!

Madam Hamidah & suasana kelas yg sempoi..semua bz ngan laptop masing2..hohoho [mne plak aku erk??..hee]


peaceee!!!..."V"..^_^T_T


heheheh..sempat lak buat pose macam-macam time klas ni..kuikuikuikui..0_0


aku,ana,azam & khaidir....kekekek..[.alahai cam bebudak lak..kekekeke]--mayuh mai penumbuh bala ney..heeee


bersama 3 gadis cina yg kiut miut dlm klas aku ni0_0..muahhh!!!..hahaha..**nope les' ok!**---[kiri-ana,meiky & lee]


ambik gambar..suka bergambar....."buat gambar"..hehehe..[pose jenis ape lak aku ngan ana buat tu erk..hohoho..*tersekat sumthin kat kerongkong**..haha]


hahaha..mimik muka Khaidir(baju biru)..kekeke cool la konon..hehehe..& aksi*++:)


hohoho....okies...hehehe..kekeke..hihihihi..kuikuikui..heeeeee:)**



okies..thanks to all espicially to u--- Madam!!^_^ [klik to- see larger image]

Tuesday, 26 May 2009

"asap naga"


okies..ka exam kami minggu depan..enda ulih enggau ngirup ai pengayu ku arr...huuuh..peribahasa jap...



Peribahasa: Kalau dapur x terbakar, masakan ada bau asap?? [sedang syok blogging tetiba terhidu bau asap ni arr]

Maknanya: asap naga kepala hitam la tu..hahaha [jiran sebelah merokok..tapi cam bau rokok daun jew..hahaha..

gelagat penumpang ROLLER COASTER..(^^**)

bagi sesiapa yg ada pengalaman naik roller coaster mmg beruntung bcoz pernah merasa apa org yg di dlm video di bawah ini rasa..so x perlu hurai panjang lebar la...kekekeke lagipon sya blom naik lg rollercoaster..tdk sanggup den!!!!..huahuahua...yg ada kat fun fair pon x lepas ni plak nak naik roller coaster..huhhuhu..***menyanyi x berlagu***



.hahaha....buka mulut besar..habis macho!!!..kakakaka



jgn yakin sangat seh!!..heheheheeeeeeee^^_*

tidur yg pelik

Agama tertentu di India menyatakan bahawa apabila melakukan sesuatu hal2 yg tidak biasa dilakukan manusia dipercayai boleh mendekatkan diri dengan yang Maha kuasa, termasuklah gaya tidur yang "berjelangkit" ini.hehehe...[meliur x habis2 aku kalo camni..hehehe]



enda puh enti tekentut!!..nadai jalai angin keluar..sembelit seh!!

Friday, 22 May 2009

ngetu enda lama

ngantuk^*^ amat mata ku to arr..huhuhu...semalaman ngaga asgnment COMPANY LAW. [5 soalan ja..hhuhuu...]

ka final exam kami..T_T....bepesan ja meh ku ba blog ku to ney..nadai ari..huahuahua^0^


**ila betemu baru....enda lma gik..hee:).**gawai^^



Tuesday, 19 May 2009

MAYAU abad ke-21


???......... nyamai mai isi enti diurut baka mayau to ney......aku ka meh "memioew..mieow..mioew...ku ka urut....auk..".^_^
***
[tapi mieow' ba kwsan kami dito selalu birak sengapa oww.....huhu gerenti belakang ku bau enti dah kena urut ia,...kan..kan..enda nyadi la ku..dah la bisi kelas ku dah to..luput lecturer ku lg nyium bau "wangi" ku (wangi tai mayau)..heeeeeeeeee*T_T*^^]

Sunday, 17 May 2009

Lepak Bermisi..^__^**

ola...

bila hujung minggu macam2 nak buat..korang pun sama gak kan??^^_^^..petang tadi sya ngan ayu pergi food court dekat ngan prhentian bus sek.2 sh alam..sebenarnya kitaorg plan nak mkn jew..tp bila dah habis mkn,..x nak balik rumah awal la plak..last2 kitaorg cadang naik apa2 jew bas rapidKL dan pergi ke tempat yg kitaorg x pernah pergi..lagipun bas rapidKL tu bayar RM1 sekali jew untk round2 shah alam..hehehe..-- 1st benda yg saya ngan ayu buat adalah beli aiskrim then mkn sambil jln2^)..lepas tu..singgah kat kedai menjual alat make up-ELIANTO & make up bahagian mata jew>>..cewah!!!..[dr mata turun ke tangga bcoz kedai elianto tu kt tingkat atas..heeeeee')]...tempat yg paling lama sya ngan ayu lepak adalah kat 'PARTY CENTRE'...kitaorg habiskan hampir sejam setengah kat dlm kedai tu dengan mencuba pelbagai jenis topeng yg djual..,,[nasib baek ade toilet kat situ..--sempat plak ayu 'bank in' kan 'khazanah' die sb asyik gelak jew ^_**)]heeee....lagipun 2 org abg yg kerja kat 'PARTY CENTRE' tu pun x tau nak tegur apa yg saya ngan ayu buat...mereka berdua buat x kisah jew...[mayb kitaorg berlainan 'spesis' kot..ataupun malu ngan saya dan ayu ke?..ahack!!..hahaha..apa2pun cute gak la abg kat situ..heee:)..syysss......!!]^^..okies..slmt menengok!!..hehehe>>


**Bergambar sebelum 'memulakan operasi'..mata tu saje jew..kuikuikui:)


MULA DAH........"nak pakai camner erk topi ni..hohohooh".^^____*)


suke sgt ngan mulut itik tu..hahaha...pastu rambut yg xder kompas..sesuai untuk semut melakukan aktiviti jungle trikking ??..>>0_0


mata ayu yg menggoda..ahacks!!..sya x pasti plak jenis rambut kat bawah ni..rambut ALFRO ke rambut AGOGO arr??..yg pasti nak tiru HAFIZ AF7 la konon..heeee:)^^


oitt!!!!!..bibir stylo seh....hahaha...muahhbuahhkuahh!!!...xoxoxox


alamak kerasukan sudah!!!!!!..pastu ade gambar mkn ABC lg..ishish...[ABC kat sek.2]..heeee^_)


........bush+mickey mouse...mr bean + obama....kekeke..ok la tu erk..^^) ................


aikk jadi lanun la plak..siap ngan tangan hook' lg..pastu bukti gambar yg spiderman kwn dgn org utan merupakan kwn baek..hehehe [besar nyerr lubang idung "dia"..heehehe]


*******************************************************************************

ni lagi kisah..time sibuk jln2 kat ats jalan tetiba jer selipar ayu terputus....satu kes la plak..nak x nak..terpaksa la cari kedai utk baiki selipar die tu..nasib baek terjumpa kedai mini..pastu dia beli paku dan dgn muka selamba sambil minta hammer kat taukey kedai tu...saya plak jd tukang pembaiki kasut jap..tp mayb xder kelulusan 'membaiki kasut', last2 pekerja kedai tu yg tolong pakukan...[sempat lg duduk bersila kat lantai kdai weh..hhohoho]..**x lupa pose**hehe



akhirnya.....makan ABC..pastu terserempak plak ngan kwn sekelas..apalagi kecoh la..heheh..okies..tataaaaaa^_^..



"lepak biar bermisi xoxox"

SELAMAT HARI GURU & HAPPY TEACHERS DAY!!!^^

2 all my lecturers--MSU-^^___*) my CIKGU2^_^ in SK Lubok Bemban,Swak-SMK Three rivers,Swak- & SMK Taman MegahRia,Johor..dan x lupa gak kat semua cikgu tuisyen sya..slmt hari guru!!...i adore u all--thank you 4 teaching!!!! ^^..[cikgu2 saya ni bace x ape yg sya tulis kat blog ni erk..??..apa2pun korang la jd wakil bg cikgu2 sya tu okies...]^^
*^^**To all the Teachers in the world---Happy Teachers Day!!**^^*

[alamak, rupanya2 tarikh hari guru semalam oww!!<16mei>...ingatkn hari ni....terlepas sehari la ni..^_(0)}

Hafiz Juara AF7....apa2pun go STACY!!

hola...

konsert AF7 dah pun berakhir... Hafiz muncul sebagai juara, Aril no 2, Akim no 3, Yazid no 4 dan Isma no 5...saya x la giler sangat ngan AF ni....konsert AF7 ni pun saya tengok 2 kali jew iaitu time konsert ke-8 dan konsert final yg tadi..[bru jew balek dr tgk konsert final AF7 live kat cafe ni..tgk ramai2 bru ada feel..heeeee]

Bagi saya keseluruhan konsert final AF7 tadi x la meriah sangat...tak banyak transformasi yang dilakukan jka hendak dibandingkan dengan konsert final af yang lain...apa-apa pun TERIMA KASIH kepada STACY kerana "menyegarkan konsert" dengan persembahan yang cukup bertenaga. Gabungan lagu "GAGAP" dan "PAKAI BUANG" memang berhasil...stacy telah membuktikan bahawa dirinya memang seorg juara serta penghibur yang lain dr yg lain..chayokk stacy!!!.....

apa-apapun Tahniah sekali lagi ngan Hafiz....tumpang epy gak la bcoz Hafiz SENEGERI ngan aku heeee SARAWAK BOLEH!!....kuikuikuikiui...[CUTE pp ko Hafiz^__^..:p]

***************************************************************************

Saya beria-ia nak menonton konsert final AF7 ni pun semata-mata nak tengok persembahan yg bertenaga drpd STACY dan kesimpulannya persembahan stacy mmg ngetop' seh!!...dan saya juga percaya bahawa penonton yg lain pun mempunyai alasan yg sama dgn saya iaitu "ingin menyaksikan persembahan STACY"..ALAMAK TERLEBIH SUDAH!!..^___^

PERSEMBAHAN STACY-KONSERT FINAL AF7 [GAGAP+PAKAI BUANG]

Saturday, 16 May 2009

PERBEZAAN OTAK LELAKI NGAN OTAK PEREMPUAN

Terdapat pelbagai cara untuk menguji keunikan tubuh badan kita, diantara
keunikan itu sudah tentulah otak manusia.. dibawah ini ada ujian yang
menarik untuk dicuba bersama.....


Ini adalah ujian masa yang ringkas, cuma lakukan dan jangan cuba menipu
diri anda sendiri..kalau x rugi diri sendiri tau..heeee..okies:)


Kira jumlah huruf F's dalam perenggan dibawah dalam masa 15 saat:


FINISHED FILES ARE THE
RESULT OF YEARS OF SCIENTIFIC
STUDY COMBINED WITH THE
EXPERIENCE OF YEARS



dah selesai?
Scroll kebawah hanya apabila anda telah selesai mengira!






































OK?


berapa banyak?


3? (anda tentunya seorang lelaki!!!)


baca sekali lagi!


FINISHED FILES ARE THE
RESULT OF YEARS OF SCIENTIFIC
STUDY COMBINED WITH THE
EXPERIENCE OF YEARS



Salah, sebenarnya terdapat 6, kira semula..

Sebab berlakunya perkara tersebut diterangkan dibawah
ini...


otak LELAKI tidak memproses perkataan "OF".

Keajaiban kejadian atau silap mata?

Sesiapa yang dapat megira kesemua 6 F's pada permulaan
ujian memiliki otak
PEREMPUAN

Cuba la dengan kawan2 anda untuk meguji setakat mana
kebenaran perkara
ini.."


*****SERIUS sya dapat kira 2 je "F" kat situ...kira balik pun still 2 langsung x perasan ada lagi "F" yang lain..lagi2 kat perkataan "OF"..ADAKAH SAYA INI TERPAKAI OTAK LELAKI..atau saya lelaki 2 alam heeee?...somewhere might be wrong???..im still a gurl babe!!..huhuhu***

Tuesday, 12 May 2009

FART...^^ kEnTuT..putttt........!!

People Fart 12 to 16 times every day.Girls Fart just the same as Males.
All animals Fart.Oddly enough, people do the most Farting while they are asleep.

The proper and polite name for Farts is Flatulence.Other names for farts: air biscuit, barking rats, gasser, hissers, yelling spiders,bottom burp, stepping on a duck, bench warmer, woofer,mud duck, blowing mud, happy honkers, sidewinders, & kentut, put..put ko kitai iban ga..hehehe.Farts contain methane and hydrogen and are always flammable.

Farts are Funny!

[STOP MY MUSIC 1ST OKIES:))......^^

Extreme Caution! This Fart Video is Beyond Bizarre! [bendar mai ketawa meda vid to..hihi]-KENTUT HARDSTYLE!




BUSH FART..^_^ ["thanks 4 coming..welcome to da white house..prroottt....ott..thanks 4 coming!!"]...LOL!!





FARTS CAN KILL...^^**LOL' [anang enda meda video siti to..lucu amai..kakaka..parai kitai..heee]





FARTING GIRLS!!...uhuhu'))"" [ka nguji aksi baka indu dlm video to ila..heheh]





INTERESTING QUESTIONS ABOUT FARTS

Do Celebrities Fart?

Yes, all celebrities fart. And so do Queens, Kings, Presidents, Priests, Nuns, Britney Speers, Paris Hilton, and Popes. (If you don't believe Priests fart then watch "SUNDAY SERMON". You may never eat beans again!


Are men's Farts more rank then Girls Farts?

Definitely Not! Even though proper studies have not been conducted in this fascinating area we can only state that Rosanne Barr Farts. (Yikes!)


Can I earn money if I'm a very good Farter?

Yes of course you can! There once was a man who learned to sing by farting. He was the toast of the town and filled the opera houses of New York City. However, one night, while trying to hit a very low note, he took a dump right on stage, which quickly ended his career!

*****************************************************************************


nadai cerita..



urmm.....exam midterm kmi bru ja ngelebus heee')....bc ga masa rilik2 mimit nganti ke ka mula stdy baru..[konon ja la rilik2..hehehe]..and---lemai td tetiba kwn ku[ana] send mssg ngagai ku ngemai bincang pasal asgnment subject partnership law sama2 ngena YM-pukul 10pm ko ia ---masa nerima mssg ana nya plak aku tgh syok meda telenovela 'LALOLA' ba TV3 and langsung nadai teringat walau sebesai 'tungau' sekalipun yg kami to bc asgnment...aduss...[peresa ku tong gula kami td nadai ga semut..tp kati ga aku tau ulih lupa pasal asgnment nya..huhuhu]....ku tgh ngaga asgnment law nya meh to...kena submt ari 4 to...').tp sempat ga melencong gai aciapai kito..heeee^_^..


****pic aku enggau ayu--mlm sebedau exam partshp.law..hohoho..

colourful seh gamal nota law ku^_^!!....[ jampat mai ga mata 'bekulat' enti nyu maca nota celum burak ja..heeee]..--nyu bekena ke cermin mata indah ga ish..ish..')



to siti gik....enda nemu nama kebuah kenya...hehehehe..[nasib aku enda milih course LAW suba...enti pia..TIDAK PUH SAYA MACA SAJA!..huhuhuhu..--short sem to langsung nadai kira2 tapi MEMBACA ja..rilik kalkulator ku..]^__^**




**selalu discuss asgnment enggau bala kbn ngena YM maya mlm ari..JIMAT credit.....[nadai ndar tai ke ditusi ney...ignore ja la..heeee....] okies..tataa

Monday, 11 May 2009

kawan sejati..

***pandai amai anak mit to nunda anak patung ia ney..heeeee^_^..sapa kala baka to oww..xoxox..^_^

Sunday, 10 May 2009

Happy Mother's Day..mak..'

I would like to wish mothers all over the world:

HAPPY MOTHER'S DAY!!


Mothers Day Comments



*******************************************************************


I dont have a real mom no more...But my father gave 'HER' 2 me....as a gift frm GOD above.. -I love her+++' ..>super indai..heeee:)..


**Special Tribute to my Special MAK :)

Though you didn't give birth to me,
You love me just the same.
We may not share our bloodlines,
But, we share our hearts and ^_^
You're always there when I need you,
To help me understand,
The little things I need to know,
And, to always lend a hand.
You do all the everyday things,
That mothers always do.
You share with me the wisdom,
You learned your whole life through.
You show me love in all you do,
In one way or another.
That's why I'm proud to call you,
My best friend, my mother..indai ^^ mak:)


+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++



A Prayer for mom

"O God, who hast commanded us to honor our father and our mother; in Thy mercy have pity on the soul of my mother, and forgive her her trespasses; and make me to see her again in the joy of everlasting brightness. Through Christ our Lord. Amen."


TO MOM, I LOVE YOU.

LOVE vs ADORE

APAkah MAKNA SEBUAH LOVE??...setiap orang mempunyai pendapat masing-masing kan...kalau dulu saya pernah membawa anda semua belajar bahasa JEPUN..sekarang pulak..saya akan tunjukkan kat korang semua bagaimana mahu menulis I LOVE YOU & I ADORE YOU IN JAPANESE...so..tengokla kat bawah tu okies:)^_^




***sekiranya anda terlebih MEMAHAMI perkataan itu dari rakyat jepun sendiri, itu maknanya anda terlebih ilmu di dada..hahaha..FAHAM k tak FAHAM>??..tanya ler diri sendiri..heeeee:)

Saturday, 9 May 2009

Ibu cannibal.

Setiap orang menginginkan anak, membesarkan anak mereka sendiri dan memberi kasih sayang kepada anak mereka....TETAPI pernahkah anda mendengar kisah seorang ibu MEMBUNUH ANAKNYA sendiri?? Kisah yang terjadi di NEPAL ini sangat mengejutkan apabila seorang ibu sanggup membunuh anaknya dengan memancung kepala anaknya sendiri sampai putus. Selepas itu ibu tersebut mahu memasak ANAKNYA itu sebagai makanan tengaharinya. Tetapi belum sempat dia berbuat demikian polis berjaya sampai dan menahan ibu cannibal itu...owhh..IBU!!!...

IBU haiwan pun x sampai hati nak makan anaknya sendiri..huhuhu..[kecuali ikan haruan la.."HARUAN MAKAN ANAK"..mayb si ibu ini terlebih 'dos' tekanan atau ada mental problem kot..tgklah gambar si anak yg jd mangsa si ibunya sendiri di bawah;





****sorry sekiranya gambar yg saya publishkan kat atas tu KETERLALUAN..SO SCARY OWW..kisah ini saya baca kat blog WORLDMUSTBECRAZY [cannibal mother] ..okies..eeeee..huhuhu

10 galaksi terindah di alam semesta

Hoag's Object



M81



Galaxy NGC 3370


Galaxy NGC 1512


Supernova 1987A


Grand spiral galaxy


The Whirlpool Galaxy


2MASX J00482185-2507365 occulting pair


Black Eye Galaxy


The Sombrero Galaxy










Wednesday, 6 May 2009

assignment!! -- exam!!!



assignment!!!....assignment!!...assignment!!..>>> exam!!...exam!!...exam!!...

i totally cannot believe that I’m having my mid term exam on this thursday[07/05] untill Friday. aww....the 1st exam will be Partnership and Company Law and 2nd exam is English & General Purposes..Honestly, I didn’t study much... :( I am lazy to read my notes-[Partnership & Company law ]. There’s just too much to read....huhu..-**read & understand**-..

wish me good luck!!....and --BEST OF LUCK 2 all MSU students!

****"get off my' lazy..and i want 2 do my nota kaki....nowww!!,,hehehe... tata..titi..tutu..bc kelas ku dah to.. c ya!!.. **

[who likes exam??..me?? no...no...no....okies..paipai..].^_^

Monday, 4 May 2009

TQ Tqa..

pagila bc speaking test MUET....kwn2 serumah ku semua sesi pagi..aku ja antara kami lain sesi..[sesi berapa kini??..heeee]..and pic ba baruh nya TQA ngau aku baru tembu ngoreng hotdog maya pagi ari pukul 3.30am...gaya ja ke cergas..tapi mata dah bekulat nya...heheheee...last2 ulih tinduk satu jam aja laban bc 'kontehik' nyual hotdog pagi ari minggu nya..0_)'..





nasib bc kawan ku nya ngau ku nyadi 'bibik' pagi ari..tq tqa:)

Friday, 1 May 2009

adakah anda begini???



***lebih kurang ngan gaya aku sekarang je gambar mamat kat atas ni..-hehehe..ye kewww??..***.olwez cool beb!heeee..0n90n90n9!!

50 RANCANGAN TV TERBAIK AMERIKA sepanjang zaman

Majalah TV Guide telah memilih 50 rancangan TV yang dianggap paling berpengaruh dalam sejarah Amerika.Nak tahu rancangan apa?? hehehe..tengok ler senarai kat bawah tu..;


1. Seinfeld (NBC, July 5,1989-May 14,1998)
2. I Love Lucy (CBS, October 15,1951–May 6,1957)
3. The Honeymooners (CBS, October 1,1955–September 22,1956)
4. All in the Family (CBS, January 12,1971–April 8,1979)
5. The Sopranos (HBO, January 10,1999–June 10,2007)
6. 60 Minutes (CBS, September 24,1968—present)
7. The Late Show with David Letterman (CBS, August 30,1993—present)
8. The Simpsons (FOX, December 17,1989—present)
9. The Andy Griffith Show (CBS, October 3,1960–April 1,1968)
10. Saturday Night Live (NBC, Ocotber 11,1975—present)
11. The Mary Tyler Moore Show (CBS, September 19,1970–March 19,1977)
12. The Tonight Show Starring Johnny Carson (NBC, October 1,1962–May 22,1992)
13. The Dick Van Dyke Show (CBS, Ocotber 3,1961–June 1,1966)
14. Hill Street Blues (NBC, Janaury 15,1981–May 12,1987)
15. The Ed Sullivan Show (CBS, June 21,1948–June 6,1971)
16. The Carol Burnett Show (CBS, September 11,1967–March 29,1978)
17. The Today Show (NBC, Janaury 14,1952—present)
18. Cheers (NBC, September 30,1982–May 20,1993)
19. Thirtysomething (ABC, September 29,1987–May 28,1991)
20. St. Elsewhere (NBC, October 26,1982–May 25,1988)
21. Friends (NBC, September 22,1994–May 6,2004)
22. ER (NBC, September 19,1994—2009)
23. Nightline (ABC, 1980–present {originally premiered as The Iran Crisis—America
Held Hostage in 1979})
24. Law & Order (NBC, September 13,1990—present)
25. M*A*S*H (CBS, September 17,1972–February 28,1983)
26. The Twilight Zone (CBS, October 2,1959–June 19,1964)
27. Sesame Street (PBS, November 10,1969—present)
28. The Cosby Show (NBC, September 20,1984–April 30,1992)
29. The Phil Donahue Show (Syndication, November 6,1967–May 2,1996)
30. Your Show of Shows (NBC, 1950–June 5,1954)
31. The Defenders (CBS, September 16,1961–May 13,1965)
32. An American Family (PBS, 1973)
33. Playhouse 90 (CBS, 1956–1961)
34. Frasier (NBC, September 16,1993–May 13,2004)
35. Roseanne (ABC, October 18,1988–May 20,1997)
36. The Fugitive (ABC, September 17,1963–August 29,1967)
37. The X-Files (Fox, September 10,1993–May 19,2002)
38. The Larry Sanders Show (HBO, August 15,1992–May 31,1998)
39. The Rockford Files (NBC, September 13,1974–Janaury 10,1980)
40. Gunsmoke (CBS, September 10,1955-March 31,1975)
41. Buffy the Vampire Slayer (The WB/UPN, March 3,1997–May 20,2003)
42. Rowan & Martin's Laugh-In (NBC, January 22,1968–March 12,1973)
43. Bonanza (NBC, September 12,1959–January 16,1973)
44. The Bob Newhart Show (CBS, September 16,1972–April 1,1978)
45. Twin Peaks (ABC, April 8,1990–June 10,1991)
46. Star Trek: The Next Generation (Syndication, September 28,1987–May 23,1994)
47. The Rocky and Bullwinkle Show (ABC, 1959–1964)
48. Taxi (ABC/NBC, September 12,1978–June 15,1983)
49. The Oprah Winfrey Show (Syndication, September 8,1986—present)
50. Bewitched (ABC, September 17,1964–July 1,1972)


**rancangan PONDOK-PONDOK kat TV9 xder kew??heeeee..
OKIES..RANCANGAN YANG BERJAYA MENCIPTA RECORD AKU X TINGGAL TV IALAH;

1.KYLE XY
2.SUPERNATURAL
3.GHOST WHISPER
4.CSI NY
5.SPONGEBOB

*sekarang tgh syok tgk 'DARI MATA ARISA' TV2 [jam 11am-12]..-kebykan kelas petang..heee^_^**

Pose 'AKI enggau AYA


bisi endar utai ke simpan aki to dalam 'kong' ia nya..hehehhe...kunci harta karun kini...syyssss.....:)


aya nyadi model penyapu...heeeeee

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...