top social

Wednesday, 25 August 2010

sibuk dengan project UBS!


berjumpa kembali


Minggu lepas aku dengan anas sibuk memikirkan company untuk project ubs kami..Puas mencari business yang menggunakan transaction accounting manual sekitar shah alm..tapi ramai yang tak sudi untuk meminjamkan cash book mereka sebab P&C....last keputusan kitaorang call member (Siti) yang berada kat Johor yang ada business sendiri (Syarikat ORI) . Member kitaorang tu mengusahakan business makanan dan minuman....produk utama ORI adalah sos yg berasaskan buah-buahan tempatan......apa-apapun dapat juga aku jumpa famili kat Johor....




company untuk Project UBS kami...arigato banyak2 kepada syarikat ORI ;)


hehe dapat juga sos free!

bersama pengurus syarikat, Siti....(ehem..ehem..aku juga la still stadi..)


senarai produk ORI..


Muka kami yang tak seberapa tapi manis-manis belaka..hihihi


tak lama lagi nak hantar project..... ada 3 project nak kena siapkan sebelum raya!!..(macam mana nak blogging..hmm;(




No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...