Wednesday, 18 August 2010

I-City (ICT) Shah Alam -- KAMI suka :)


siapa pernah pergi ICT @ Seksyen 7 Shah alam??..Aku jamin gerenti ramai orang yang tinggal kat area berdekatan dah pergi....betul tak?? mmm..kalau tak berapa betul pun aku tak kesah.;p... bagi sesiapa yang belum pernah pergi I-City dan teringin menikmati "kuasa kegermelapan cahaya lampu bewarna-warni " yang ada kat situ,... sila pergi waktu malam okay..-_- waktu siang tak ada yang istemewa pun sebab tak nampak warna-warni lampu*^....tarikan utama ICT adalah ratusan(ribuan) lampu berwarna-warni dan artistic lampu-lampu..;)..btw--sabar je la masa nak parking okies t_t...


silakan melihat pics gitu-gitu kami;)..


mula-mula sampai ICT..terus teruja nak bergambar..;)



yang cantik itu lampu...^_^


the power of light!!


tak nak kongsi "pokok" dengan orang lain:p.[.-lu punya-lu o!..Jangan main-main sama saya punya..mau kc hantam ka???..herhehe..]-tak pasal2 aku yg kena hentam dulu..ouch!!;)



'aura daun yang sungguh menusuk kalbu'--ayat bajet botol!...mm selamat!--biji timah tak kelihatan sekitar lombong hidung;))



aik....kiss me thru the.....???...haha



beautiful!!!



biru kedamaian....:P


kiri-->kanan: madeline, anastasia, tycca, rossyatila, philliana



kamilah juara!!!..



(depan) chris,nico,anastasia, madeline, philliana,(belakang)-tycca & ross :)...si Chris a.k.a Panjang nak sama dengan tinggi haiwan di belakang-Chris tinggi=.6'4+(195+cm)


apa kami bikin ini??..ahaha


inilah kami!!
balik akhirnya......next time datang lagi...;P..tc ICT!

bagi korang yang belum pergi try la pergi..hehe
(tengok lampu je pun..paling penting saat hapi-hapi bersama kawan-kawan:)
sekian...^_^


2 comments:

L@n@ said...

dear .. now diorang citer dah kene bayar nak gi tengok i- ct nih? tol ker?..

aciapai said...

a'aa..... memang dah kene bayar la dear.. aritu kami masuk kene bayar rm5 satu kereta.tapi x tau kalau masuk motor..x sure harga..tp memang kena bayar la..;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...