Friday, 24 September 2010

Tak dapat meng'google Facebook???


hehe saje je letak tajuk seperti kat atas tu..(sekali sekala je ;p)..tapi kebenarannya memang aku tak dapat nak berFB selama setengah jam.. sebelum ni sekejap je Facebook "berubat" tapi entah kenapa awal pagi ni Facebook lambat  nak normal balik...-maybe Facebook nak terima "lebih rawatan" la kot sebab letih digunakan oleh insan kaki Pesbuk!..FB je kerja..!!okeh macam kamu..kamu and kamu--mukabuku!..

click to enlarge
*
*
*
selepas beberapa kali reload da laptop inilah jadinya....


*zzerxer just Add & approve-friend request dari orang yang dikenali sahaja..so, kepada kawan-kawan yang lama tak berjumpa dan ingin add as friend serta kawan2 yang mempunyai nama FB yang agak unik sila-silakanlah msg takut aku ter'ignore.. peace!0y0--.."aciapai" xda pesbuk...tapi saya ada...^^


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...