top social

Wednesday, 9 September 2009

long time no update!!..(9-09-2009)**

hey all..LONG TIME NO UPDATE...--->>I'M REALLY SORRY 4 DA LACK OF UPDATE!(^)_(*)..[ i was busy with my final study projct,--=(

nak jadi baby kat bawah ni la..**..letihnyerr..!!!
______________________________________________________________
ngantuk!! ni..
*
*
+*&^$..aku baru je habis buat slide pwr point utk presentation esok....busy betul minggu ni..minggu depan kiranya last kelas aku ngan lecturer sbg seorg student dip..masa camni la aku boleh post sumthin kat blog aku ni..ni pun dah ngantuk ssegt..org dah nak sahur aku plak baru nak buat air liur then lentuk & tertido..zzzz [bdw thanks 4 ur time 2 visit my blog..arigato beb!..



9-09-2009!!
biasanya ramai yg pilih tarikh hari ini utk kawin atau buat sesuatu yg penting

hmmm apa la aku tulis ni..!!!!.."mamai betul..tgk meja studi cam tgk katil aku je ni....*&^%..tata

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...