top social

Wednesday, 28 July 2010

UBS Accounting Project

minggu ni baru dapat tugasan untuk project UBS..then minggu depan mid term exam...:(sigh)




Objective utama project ini adalah menukar serta upgrade transaksi perniagaan manual atau "business organization manual accounting procedure" kepada computerized accounting system...iaitu menggunakan system UBS ....

Project ini just nak dua orang sahaja dalam satu group. So,automatically yang satu group ngan aku ialah kawan aku sendiri, si Anastasia...buat masa ni kitaorang tengah nak mengenal pasti company atau organisasi perniagaan yang menggunakan manual procedure dalam merecordkan business transaction mereka...

Bagi sesiapa yang mempunyai perniagaan secara manual untuk business transaction mereka bolehlah minta pertolongan kami(saling tolong-menolong) untuk upgrade business transaction serta membuat final accounts anda secara computerized accounting menggunakan UBS software system....(kami sangat memerlukan dan menghargai sesiapa yang sudi membantu dalam project ini....thank you;)



-our confirmation letter-


1 comment:

iera_sik5754 said...

ley tlg x..sy kne wat final projek ubs..tp cam blurr jew..xtaw ape..kowg dah wat ke??nak tgk ley???kalo ley..emelkan kat ierazafira@rocketmail.com ek.mtk tlg sgt2x...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...