Saturday, 17 July 2010

Berkayak di Tasik Bukit Cahaya--Bhg. 1

@-@

kelmarin.....semalam.....hari ini.....dan esok langsung tak bagi aku rehat!!!
-L.E.T.I.H-


ini dia--- Petang aktiviti athlete club(running) then malam practise koir...awal pagi dah keluar rumah balik untuk aktiviti xtreme club(berkayak+berenang) sampai petang...balik petang celebrate birthday members css(surprise party aku tukang bawa kek:)..lepas tu, 8pm sambung pulak practise koir and tarian untuk pesta kaamatan, gawai and panen...adoii...esok menunggu untuk meeting GSS la pulak...lepas tu ???...mana hujung minggu aku dah habis owww.....nak main farmville kat fb pun tak lepas...;( ..yang penting segala asignments dan apa-apa yang berkaitan dengan pelajaran aku mesti siapkan;)....


just letak pics masa aktiviti berkayak di Tasik Bukit Cahaya...(tapi gambar tengah berkayak update kemuadian okes..)...blank dah ni ;<)




sarapan dalam teksi...karipap..;))



sampai dah:P



inilah dia gengs kayak




tasik bukit cahaya...tempat berkayak




ini yang aku suka..;P...(tapi x dapat pg hurmm;)



sebelum berkayak kitaorang kena buat water confidence terlebih dahulu di kolam renang....tak pernah-pernah aku mandi kolam pakai jean...tapi kat sini aku pakai..(terlupa nak bawa seluar lebih lo)



hehehe....best..;)



haaaa!!!!!!!....tadaa.,,aku dan kawan yg lain seriously lapar...main hentam terus makai..;P


belajar asas bagaimana nak berkayak;)



inilah dia rupa kayak/kenu/canoe...yang kitaorang guna



kat atas ini dikenali sebagai haiwan babun.(suka ambik barang orang tanpa izin...oittt bontot gilerr merah..;P

semangat mengajar cara berkayak;))



proses mengangkat kayak ke dalam sungai;)



dah habis aktiviti kayak....dah nak balik dah...



heheh sempat!



titanic versi pantai...."pulai turun";))



sorry coach..aku makan aiskrim hari ini...huhu aku tak tahan melihat itu aiskrim....(pulai gai zore baru stamina ku to ahh..gara2 mayuh makai aiskrim..hurmm...





emmm.....malas nak update sebenarnya...tapi nak juga blogging...:))...tengah malam baru la aku dapat bermanja ngan Facebook dan blog aku ni...aaaaa....katil memanggilku...:))


4 comments:

PEJUANG KESENIAN EXTREME said...

nak Ais krim..hihih

myrah said...

wah bstnya ..medlyn berkayak..dah lama x berkayak...

iyllienaz said...

sangat best ok berkayak..haih..bila la ada masa nak pergi..

aciapai said...

pejuang: tak nak bagi..hehe;))
myrah: jom la berkayak...hehe bleh kayak same;)
iyllienaz: bile2 je..;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...