top social

Thursday, 13 May 2010

Sembuh dah....


inilah dia rupa separuh dari ubat-ubatan yang aku makan dalam tempoh seminggu lebih ni.....demam, batuk & selesema.....tak pernah demam musim exam..tapi kali ni tetiba plak aku demam panas time buat exam.......tapi aku rasa mid term exam aku ok la ;p tunggu je la result keluar..*_^

sekarang dah sembuh dah demam aku..just batuk-batuk sikit je tinggal....tapi kecian plak tengok housemate aku, Yus...langsung tak dapat bangun sebab Demam...[kena jangkit ngan virus demam aku la tu kot...huhuhu..moga2 dia cepat sembuh..amen!]


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...