Tuesday, 11 May 2010

FamilyDay & My Bday Party


Hola semua, dah sebulan lebih aku tak update blog ni....tapi bukan blog ni je, facebook ngan email pun aku tak check....facebook mobile je la..;)...bukan tak nak on9 tapi ada masalah internet kat umah...tapi bila fikir2 balik ada eloknya..banyak la masa untuk aku stadi ;P [ye ke??] ..sepanjang takde internet, aku dah pun menduduki final exam untuk sem3 dengan mid semester exam untuk short sem....hehe... apa-apapun..sekarang line clear punya...internet laju dan lancar sekali..;p

dan...pic kat bawah ni, pics aku bercuti ngan family sambil celebrate birthday aku yang ke-21 pada 30 april hari tu..;)...SEA VIEW BEACH RESORT, Desaru, Johor...[4 hari sebelum mid semester exam.....]


tempat menginap untuk 2 hari satu malam...berhadapan dengan laut..hmmm




emmmm......amazing!!


1st day




baju biru-"jiran" kami sekelurga di resort tersebut..hehehe...kawan abang aku..


steven...anak buah aku


peace;))




dj miami--inilah dia abang kesayangan aku-Jonathan George


bbq-hot dog, chicken wings, lokan


inilah dia rupa Lokan bila dah masak....emmm maveloss!!...puas!


happy birthday to me!


my bday cake....


ummm.....big brother!


my lovely sista [kakak ipar]


bersama Ruby


I LIKE!!!....mandi manda di laut!



poco-poco dance:))


pasir yang putih vs "kaki ayam hitam"..*_*


2 comments:

Indai Dara @ Andan said...

happy bday - ngarap mujur dlm semua pengawa

aCiaPai said...

terima kasih indai dara....;p
GOD BLESS U;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...