top social

Tuesday, 28 July 2009

Ministry of Finance[MOF] -Malaysia

23/07-lawatan industry ngagai MOF ba Putrajaya..sepatutnya sampai pukul s10am ba putrajaya tapi masalah bus nyu ngasuh bala kami delay sejam...bila sampai din bala kami disambut enggau senyuman taja lewat...lalu dijemput masuk gai dewan lalu mula enggau kata2 aluan by Ketua Komunikasi korporat.>>>dah nya baru ninga talk mengenai "Malaysian Economy & Fiscal Policy Management" by Bahagian anilisa economy & antarabangsa...{bendar ngetat ke mata ambi enda ngantuk selama 40minit lebih la..}..bila abis ja talk nya...semua kami dijemput begambar kenangan lok la secara formal enggau urg MOF...dah nya dijemput lunch....apalagi..gaga bala mensia ninga ja pasal lunch nya..enggau ku ambi semua jenis lauk pia ke dey....kekeke..bisi bala kaban sekeda ka ngambi baru tapi malu2 cit [nasib ku ngambi umbas2 ia]....taja bala lapar , tapi maya makai still lg cool.....control ayu la konon enggai ke bala sida sudu terpelanting..heeee..:)...okies..abis ja makai sambung bru sesi begambar sebedau plai..>>>


cewah!!!...aku enggau ana..=)

*
*
*
lepas habis talk... [kurung kuning--Farah & ayu]..bwh aku & ana..ala2 ahli parlimen..kekeke

*
*
*
kenyang amai!!..


*
*
*
licin pinggai bala sebuat..berupai lapar...kala ke free kan..heeee;)


*
*
*
*
pic kat bawah ini sungguh mengejutkan...kawan saya ayu [kuning] macam org yg tgh mengandung 3 bulan!..hakikatnya dia tu seorg yg slim,,...tapi, bila je mkn trus tak ingat org kat sebelah tu pasal la buncit tu.kekekeke..[sebenarnya itu adalah disebabkn tiupan angin x der kena mengena pun dgn mkn byk.. saje je..cyg sama ko my pren!!=)]

---
*
*
*
oochaaa!!!!!!!!free style!




dpt buku Economy Report 2008/2009 secara percuma!

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...