top social

Sunday, 17 May 2009

Lepak Bermisi..^__^**

ola...

bila hujung minggu macam2 nak buat..korang pun sama gak kan??^^_^^..petang tadi sya ngan ayu pergi food court dekat ngan prhentian bus sek.2 sh alam..sebenarnya kitaorg plan nak mkn jew..tp bila dah habis mkn,..x nak balik rumah awal la plak..last2 kitaorg cadang naik apa2 jew bas rapidKL dan pergi ke tempat yg kitaorg x pernah pergi..lagipun bas rapidKL tu bayar RM1 sekali jew untk round2 shah alam..hehehe..-- 1st benda yg saya ngan ayu buat adalah beli aiskrim then mkn sambil jln2^)..lepas tu..singgah kat kedai menjual alat make up-ELIANTO & make up bahagian mata jew>>..cewah!!!..[dr mata turun ke tangga bcoz kedai elianto tu kt tingkat atas..heeeeee')]...tempat yg paling lama sya ngan ayu lepak adalah kat 'PARTY CENTRE'...kitaorg habiskan hampir sejam setengah kat dlm kedai tu dengan mencuba pelbagai jenis topeng yg djual..,,[nasib baek ade toilet kat situ..--sempat plak ayu 'bank in' kan 'khazanah' die sb asyik gelak jew ^_**)]heeee....lagipun 2 org abg yg kerja kat 'PARTY CENTRE' tu pun x tau nak tegur apa yg saya ngan ayu buat...mereka berdua buat x kisah jew...[mayb kitaorg berlainan 'spesis' kot..ataupun malu ngan saya dan ayu ke?..ahack!!..hahaha..apa2pun cute gak la abg kat situ..heee:)..syysss......!!]^^..okies..slmt menengok!!..hehehe>>


**Bergambar sebelum 'memulakan operasi'..mata tu saje jew..kuikuikui:)


MULA DAH........"nak pakai camner erk topi ni..hohohooh".^^____*)


suke sgt ngan mulut itik tu..hahaha...pastu rambut yg xder kompas..sesuai untuk semut melakukan aktiviti jungle trikking ??..>>0_0


mata ayu yg menggoda..ahacks!!..sya x pasti plak jenis rambut kat bawah ni..rambut ALFRO ke rambut AGOGO arr??..yg pasti nak tiru HAFIZ AF7 la konon..heeee:)^^


oitt!!!!!..bibir stylo seh....hahaha...muahhbuahhkuahh!!!...xoxoxox


alamak kerasukan sudah!!!!!!..pastu ade gambar mkn ABC lg..ishish...[ABC kat sek.2]..heeee^_)


........bush+mickey mouse...mr bean + obama....kekeke..ok la tu erk..^^) ................


aikk jadi lanun la plak..siap ngan tangan hook' lg..pastu bukti gambar yg spiderman kwn dgn org utan merupakan kwn baek..hehehe [besar nyerr lubang idung "dia"..heehehe]


*******************************************************************************

ni lagi kisah..time sibuk jln2 kat ats jalan tetiba jer selipar ayu terputus....satu kes la plak..nak x nak..terpaksa la cari kedai utk baiki selipar die tu..nasib baek terjumpa kedai mini..pastu dia beli paku dan dgn muka selamba sambil minta hammer kat taukey kedai tu...saya plak jd tukang pembaiki kasut jap..tp mayb xder kelulusan 'membaiki kasut', last2 pekerja kedai tu yg tolong pakukan...[sempat lg duduk bersila kat lantai kdai weh..hhohoho]..**x lupa pose**hehe



akhirnya.....makan ABC..pastu terserempak plak ngan kwn sekelas..apalagi kecoh la..heheh..okies..tataaaaaa^_^..



"lepak biar bermisi xoxox"

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...