top social

Sunday, 17 May 2009

Hafiz Juara AF7....apa2pun go STACY!!

hola...

konsert AF7 dah pun berakhir... Hafiz muncul sebagai juara, Aril no 2, Akim no 3, Yazid no 4 dan Isma no 5...saya x la giler sangat ngan AF ni....konsert AF7 ni pun saya tengok 2 kali jew iaitu time konsert ke-8 dan konsert final yg tadi..[bru jew balek dr tgk konsert final AF7 live kat cafe ni..tgk ramai2 bru ada feel..heeeee]

Bagi saya keseluruhan konsert final AF7 tadi x la meriah sangat...tak banyak transformasi yang dilakukan jka hendak dibandingkan dengan konsert final af yang lain...apa-apa pun TERIMA KASIH kepada STACY kerana "menyegarkan konsert" dengan persembahan yang cukup bertenaga. Gabungan lagu "GAGAP" dan "PAKAI BUANG" memang berhasil...stacy telah membuktikan bahawa dirinya memang seorg juara serta penghibur yang lain dr yg lain..chayokk stacy!!!.....

apa-apapun Tahniah sekali lagi ngan Hafiz....tumpang epy gak la bcoz Hafiz SENEGERI ngan aku heeee SARAWAK BOLEH!!....kuikuikuikiui...[CUTE pp ko Hafiz^__^..:p]

***************************************************************************

Saya beria-ia nak menonton konsert final AF7 ni pun semata-mata nak tengok persembahan yg bertenaga drpd STACY dan kesimpulannya persembahan stacy mmg ngetop' seh!!...dan saya juga percaya bahawa penonton yg lain pun mempunyai alasan yg sama dgn saya iaitu "ingin menyaksikan persembahan STACY"..ALAMAK TERLEBIH SUDAH!!..^___^

PERSEMBAHAN STACY-KONSERT FINAL AF7 [GAGAP+PAKAI BUANG]

2 comments:

nas said...

Memang tidak di nafikan persembahan stacy lagi mantap n bertenaga dari peserta af7...Cute page sama tapi x serupa..hehe..rajin2 la follow my blog..

aCiaPai said...

alo nas

blog kte sama jean erk..
okies..tq:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...