top social

Wednesday, 28 October 2015

Do Whateveryouwant Wheneveryouwant


Iklan adsense dah muncul..

Macam happy je macam senyum je.
Memang betul la google adsense tu tak suka header saya yang ada picture gun sebelum ni.
Okay..harap tak kena gantung la adsense saya ni kan. Rasa teruja bukan sebab nak dolar tapi sebab dulu selalu fail bila apply benda ni then bila dah dapat apply rasa "wow, berjaya juga akhirnya"..haha tak ada benda sangat pun.

Penulisan kat blog ni pun sekadar persiapkan waktu tua cewahh. Mana tahu incase kemudian hari, nak throwback zaman muda-muda atau alzheimer ke atau lain-lain ke, at least benda ni boleh mengisi masa lapang di kemudian hari. Membantu membangkitkan aura muda dalam diri. So, boleh la tersenyum kambing sambil mengisi waktu lapang membaca penulisan sendiri...kalau panjang umur la..amin. :)

Soal ada reader ke tidak, itu bukan persolannya sekarang. Penulisan di blog ini hanyalah perkongsian tentang diri serta kesukaan dari hati. So, do whatever you want, no matter the consequences. Whatever you believe about yourself on the inside is what you will manifest on the outside. Chayokk!! :)



No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...