top social

Wednesday, 29 August 2012

Batu Caves ~

Toing :P!!

Semalam bertanya : Nak panjat Batu Caves tak??
Hari Ini menjawab : Jom..........!

Inilah kali pertama saya panjat tangga Batu Caves. Bila fikirkan balik sebelum memanjat tu, ibarat lirik lagu tak tarcapai akal ku bila mengingatkan tangga batu caves yang tinggi dan curam...~mampukah?? larat ke tak? gerenti panjat separuh je la..bla...bla..pot pet...pet pot..haiss tak habis habis ion -ve kat fikiran.. suhhh..suhhh....Hakikat sebenarnya saya dengan member ~ Azi, Qayyum and Ika berjaya menawan tangga Batu Caves dalam masa 7 minit sahaja..hebat tak hebat :))?? Bagi yang tak pernah ke Batu Caves, memang korang imagine tangga batu caves tu tinggi dan susah nak tawan kan? ala tak mengaku letew kalau cakap tak der..ego kew :)?..Bila dah berjaya panjat..nak naik turun berapa kali pun boley..kesimpulannya (ayat karangan) kami sungguh teruja..anyway trima kasi AziQayyumIka dapat juga saya entry untuk update blog..hueee muahhh kamu~~

Habis je kelas, terus pergi Selayang, then lunch kaw-kaw kat pizza hut dahulu sebelum memanjat. Pastu tanpa tukar baju atau seluar..kami dengan gendang gendut tali kecapi, kenyang perut senang hati terus shoot pergi ke Batu Caves just tukar kasut dalam kereta sahaja....misi lancar ~ Tak lengkap rasayerr kalau tak letak gambar sekali..so, untuk naikan saham blog, inilah dia pics lawa kami~ enjoy de costa rica ayam mencacos!!


Menu utama sebelum memulakan misi "Panjat Batu Caves"... haiss sedapnyerrrr pizza!!

Inilah dia geng panjat~ Ika berbaju biru ayu bertudung, Azi manis berkaca mata skema, Qayyum..?? errmm nak descripe apa pula dia nih..haha ok ~ Qayyum berbaju kelabu..bila angin dia keluar semua jadi haru biru..ngee maaf zahir batin...\(%)/

We  are FOODIES!!! ~x_x~
*
*
*

 Here we go!!!

Muka sebelum panjat tangga Batu Caves..ala-ala muka kanak-kanak ribena :')= 

Antara monyets yang bertuah kerana dapat masuk dunia blogging huheee :)~ Tapi kenapa pemalu sangat ni monyet...?? Tiada seekor pun nak tunjuk muka kat I..sobsss...sobss...tak nak kawan la :)=!!..(sometimes kawan-kawan aku sendiri pun ada juga perangai monyet tapi agak berotak la sikit heee..:D)

cewah~~pewittt!!! (tak ade idea nak tulis apa ke apa..ntah ape-ape la..ngeee)

gambar dalam Batu Caves..


~0_0~


Cuba baca and teka kami buat apa kat pic atas..orang otak cair pun tak gerenti dapat teka dengan betul. Tapi kalo tekaan korang tepat, memang otak mendidih la jawabnyerr..!! Nak tau apa yang kami buat~ jeng..jeng..jeng..hehe just enjoy gambar yang lain dulu last nanti saya bagi jawapan..kalau tak sabar sangat scroll down je lerr.. :P

kami di dalam gua, dapat minum soya..yeay!! ekauu ada??

pewitttt!! saya manyak suka  sama ini gambar oo.. bashita leyy..

sejuk mata memandang...luas hidung bernafas..tarik nafas dalam-dalam...pluppss bertuah punya taik burung!! #_#
*
*
*
Selepas berjaya memanjat Batu Caves..

Hoorayyyy!!!! muka kanak-kanak ribena dah bertukar menjadi remaja milo hehe

*
*

Jawapan untuk yang kami buat tadi ialah "CAVE".. tapi huruf "E" agak cacat cakar ayam sikit la..:')=
nak tahu jari siapa..emm biarlah rahsia..hueheee

1 comment:

gaL_phL said...

x ajak pun...:-/

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...