top social

Sunday, 2 September 2012

Beraya hueee

Aloha!!! (ok, sebelum citer pasal beraya..just nak bagitau saya tengah dengar lagu Oppa Gangnam Style berulang-ulang kali dari tadi~addicted daa atoyaii... jap lagi I nak tiru la tarian oppa gangnam yang catchy tu :)..aaaaaaahhh sexy lady....op..op..op...op pa gangnam style!!!!..heeee)

Ok citer beraya pulak......ermmmmm (termenung kat screen laptop sambil kepala angguk angguk dengar oppa gangnam and fikiran kosong) Nak tulis apa ek? Nak letak title post apa?? aduyaii!! Lagu oppa gangnam je melekat kat kepala otak aku sekarang nih..:) Orang bijak pandai pernah kata "a picture is worth a thousand words"..so, untuk situasi sekarang yang tengah kontang idea..itu je la penyelesaiannya (errmm ye ke? malas la nak fikir..hehe) Apa-apapun janji ditepati.. ok la entry kali ni merupakan penganti hamper raya ~ khas untuk bekas supervisor serta senior saya di MHM dahulu, Nita & Wani....hamper raya versi online la kiranya hehek yang lain nanti2 la yerr xboleyblah ;p.. enjoy gambar!! (ambik gambar dari album nita ek..TQ :)~


Beraya di rumah Nita

3 orang bergaya sopan posing depan camera..~@_@~ Purple Ms. Wani, Coklat Ms. Nita and  Hitam En. Qayyum..hehe macam warna kulit la pulak ngeee :)=


Inilah muka kekenyangan ceria beraya di rumah Nita.... soto mama Nita memang sedap!!

*
*
*
then, beraya rumah En.Qayyum..hueee
Tema gambar di atas ialah SHOOT FOR PEACE!!. :)~ nak nampak nerd letew pose pkai spec..huee
haa..ni lagi satu model spec nerd!! tengah posing untuk  iklan colgate ke hape ni?? :D
 
Bergambar bersama-sama orang kuat MHM.:) Cantik lampu kat belakang...hehe

FREE Style bersama tuan rumah :)~ kenalkan yang manis berbaju purple kat hujung sekali tu adik Qayyum.. (sabar Zarif jangan nervess sangat...abangnya berdiri sebelah je..hehe) Oppss sebelum tutup entry nak sampaikan pesanan jap ~ Qyum, nti bgtau adik kamu, NitaWaniZarif nak tapau mee goreng yang dia buat okies hugo hugo..:)=

*
*
*

sekali lagi lampu...hueeeee :P oppa gangnam style..!!
THANKS UOLL !!

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...