top social

Wednesday, 11 January 2012

BBQ & Mandi Manda


2nd weekend of 2012

Hujung minggu yang lepas, aku ngan 15 orang member class aku yang sekarang ni  tengah busy practikal sepakat meluangkan masa hujung minggu kitaorang pergi Hulu Langat untuk BBQ & Mandi-manda bersama-sama  ngan bekas lecturer, merangkap Mentor kitaorang iaitu Madam Mazilena yang sporting :)) Aktiviti ini juga sort of our 1st reunion as a student practikal..so bila jumpa, masing-masing sibuk cerita mengenai kerja..cewahh!! hehe

semuanya berjalan lancar....(bergambar mesti ada...wajip) aku share sikit(sikit ke?)
gambar kat bawah..dapat la aku mencoret kenangan di blogku ini....hehe thanks semua!! #_^

Our heart-.-Madam Mazilena(sebelah kiri) kami......thanks for everything madam!!
we love you!

Awal-awal pagi kami sarapan Nasi Lemak Tea Blueberry kat rumah Mdm. mazilena kat Hulu Langat...yg pasti sambal nasi lemak yang mak Madam buat memang meletops^^!!...bagi resepi please....hehe


Bergambar sebelum mandi-manda....ehem!!!..:))


Air  Sungai Congkak sungguh sejuk...kum..kum..;)) semangat!!


Antara makanan yang ada...semua sedap2...Thanks kat Zana & Naza sebab perap ayam, ikan & sotong yg korang buat sungguh sodap hingga menjilat jari se!!..:)..yg buat sandwich pun ape kurangnye...hehe semua delicious!.. @_^



Rambutan madam ku sangat manis seperti org yg mkn tu jugak heee
((: bagi la peluang sekali sekala angkat bakul sendiri ek........hehek hoi..hoi...!!..:)
*
*
*
*
Gambar time mandi-manda....
 start mandi dalam kul 10 pagi camtu...memang fun!!..;p

 Kami habis mandi dalam pukul 3 lebih petang...mandi makan mandi makan..!!
giler kenyang - kenyang giler..hehe

*
*
*
*
*
Aktiviti selepas...minum petang kat Haven Restaurant, Look Out Point (Bukit Ampang)

amazing....
view Kuala Lumpur dr Look Out Point...:))



THANK YOU EVERYONE!!
the whole BBQ & mandi-mandi was really...really..really enjoyable!. i am very happy to meet my "geng lebih kurang kepala gila2".... bukan gila sudey hehe...;p
i have to tell uols-i already cant wait for our next trip plan--toing...#.._^^ kapan sih??



p/s: kepada kawan2 lain yang terbaca dan tidak pergi jangan sedih..madam sayang semua..next trip ada lagi..apa-apa pun Good look & Good Luck!!!..hehe:))





xoxo--lynn :)




No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...