Tuesday, 9 November 2010

Makan-makan Deepavali

hello semua!!

tak tahu nak post apa sebab terlampau lama tak update dan banyak perkara best2 terlepas diblog..;D....... (ye kew best??hehe)

buat permulaan ini aku nak share gambar makan-makan aku ngan kawan-kawan aku time hujung minggu masa deepavali haritu.....Inipun sebab aku dah janji ngan kawan-kawan aku yang masak makanan hari tu yang aku akan blog pasal "aktiviti makan-makan deepavali" kami kat blog aku ni...even tho lambat dipost tapi janji tetap dikotakan betul tak??..hehe.. (kira ikhlas juga la kawan-kawan..heee)... 

mari melihat :)

 dari kiri: Orphy, Aness, Sylvia
kelihatan sayu di depan makanan sementara menunggu seorang lagi kawan yang belum sampai....yummm...tak sabar nak makan!..


 sempena Deepavali---maruku & manisan tak tinggal..hehe

seorang jejaka (orphy) & 2 orang jelita (anes& biyuk) pica2 bersama si buah mangga yang manis...
*fruit dessert la konon..hehe*

Itulah dia "kawan" yang ditunggu-tunggu si Christopher(berbaju hitam...) 1-2-3 Makan time! (sebenarnya time ni aku dah makan awal drpd mereka bcoz aku kena pergi rumah kawan aku si Anas....tapi kemudian ada hal sedikit yg belum selesai aku patah balik kat situ  & join semula makan2 heee :D

suasana selepas "melahap" segala makanan-licin-....(apakah yang dipandangmu wahai si Biyuk??hehehe) 


 apa kes pulak ini??....sabar2..hehe..*tiger*


p/s: jangan menilai sesorang daripada tin minuman yea...

Sylvia a.k.a Biyuk..;p

 yay habis...!!-papadom...

thanks to tuan rumah- anes & biyuk atas masakan yang sedap!!..& chayyok kat orphy & chris atas kepanjangan YAMSENG drink..haha..


alrite uols.....
esok lusa jumpa lagi...jangan lupa datang lagi..baca-baca sambil tengok pica!!hehe

2 comments:

Otakku Otaku said...

baju oren!

zey said...

lorr..ingatkan ada pergi open house..
ho.ho. =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...