top social

Tuesday, 30 November 2010

Memori di PJI Holdings.....


salam Hai drpd aciapai!!....

 Beberapa hari lagi dah nak sebulan dah blog aku ni tak update... so untuk tidak membiarkan blog aku ni lagi berhabuk sekarang, aku nak share pics aku sebagai "temp girl" (temporary-account clerk) di PJI Holdings.. sekarang genap dua minggu aku dah tamat contract bekerja kat situ....aku ingin mengucapkan berbanyak-banyak terima kasih kepada pihak PJI kerana memberi aku peluang merasai alam pekerjaan biarpun hanya sebulan sahaja iaitu sepanjang cuti semester aku yang lepas....
Tamat je contract kerja terus daftar masuk semester baru (sem 5 dah aku:) ... kesimpulannya, aku tak menyesal habiskan cuti sem aku dengan bekerja kat situ....apa-apapun sekarang aku "bekerja keras" dengan assignments+presentations+projects = Accounting aku..semuanya tengah menungggu....

ehem!!

birthday Ms. Kelly (manager Acc.Dept)

menyelam sambil minum air..bekerja sambil makan kek....bila kek habis...perut kenyang senang hati.. smile!

salah seorang officemate aku yang suka candid!..hehe -Mr. Yap-

Kak Salina--(thanks kak sb spon Nando's hehe..)

suasana after 6pm..hehehe(ot---ot!!)

bersama Company Secretary Ms. Foo..(last day aku kerja Ms.Foo  bagi aku ikat rambut, kiwi, innershine & mkn2....thanks n thanks you Ms!!..:)) 

Mr.Yap lagi..hehe..--natural smile!!

i like to do this!

Fire Drill time!! semua keluar....tengok inilah dia sebahagian drpd pekerja2 PJI Holdings..emm sempat lagi aku snap pic!!.sporting juga---smile!! heee

Inilah dia Kak Liza yang memperkenalkan aku dengan PJI Holdings....TERIMA KASIH banyak-banyak Madam!!..hehe...(ade masa Kak Liza dtang arr "umah kami" ek..heee)

cara-cara memadamkan kebakaran...

Mr. KK Loo (bos HR) bersama Ms. Kelly (manager acct dept.) ^^

ehem!!..cik yang "melihat ke sini" merupakan kawan merangkap housemate-roomate serta officemate aku..dia juga merupakan 'kereta-mate' aku pergi kerja tiap2 hari..hehe ada paham ka?? paham2kan jela..;p

i'll never forget this...;p 
Thank You!

3 comments:

Leonard Mark Ulai said...

nice and sweet

aciapai said...

hehehe...thank you...memori :))

Leonard Mark Ulai said...

bisi meh pengalaman bekerja kan?
drpd dudk diau ja ba rumah...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...