top social

Monday, 29 March 2010

CUTE UKELELE KID..;) XD!


what a cute kid!!

Umur budak Japanese ini skrg baru je 6 tahun, tetapi sungguh berbakat "menggoreng" ukulele. Dia mula belajar bermain ukulele ni pada tahun 2008(at age 4) itupun hanya belajar melalui sebuah program TV NHK [tengok TV je dah pandai..kalau ada master yg ajar lagi la terror budak ni..hmm;))]...kalau tak percaya cuba tengok video2 dia kat bawah....TRUE TALENT!!!! I LOVE THE VIDS...*_*.;))funny++adorable(t_t)


awww!!he is soooo cute!! i heart this kid--i want him..keke lol;))..[buat pengetahuan video I'm Yours kat atas ni baru je upload December 2009(ketika umurnya 5 tahun) yang lepas dan telah mencapai 16,229,015 views setakat ini..iaitu jumlah yg bukan calang2 dlm masa beberapa bulan sahaja..soo cute & adorable!!.




like..like..like..*_)....i love his "lyrics"... He makes me laugh and smile!XD



MY GOD hes sooo cute!!Welcome to Las Vegas![America's Got Talent;D]-- CONGRATULATIONS parents!

1 comment:

Bujang Kesindap said...

This kid is cute, talented & adorable.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...