top social

Saturday, 27 March 2010

Birthday Party Naza ke-21 ;))

hmm...bila aku menyelongkar peti gambar2 aku kat laptop ni tadi, teringat pulak kat pics bday party naza haritu...sayang dah blogging, so apalagi aku pun share la pics tu kat sini...lagipun aku janji nak letak pics kami tu kat blog ni afta habis exam..tu pasal la member2 aku tu sporting je bertudung kat dlm umah time sambut bday aritu..hehe [gambar nak diblogkan kat sini la katakan ;p]]

Inilah dia gambar-gambar time sambut bday roommate aku, Naza...[15/mac 2010]..hari nak sambut bday tu ialah hari 1st untuk final exam kita org....sambut simple je tapi semua enjoy..hehehe ;))..

**bIrThDAY gIrL**


Congratulations on your 21st Birthday
With love ;p




*make a wish [Naza dapat 2 kek...satu lagi kek coklat hadiah dari member yus, Syazwan..buatan sendiri lagi kek tu...uishh sedap betol kek ko Wan..emm yummmy!!..ehem..ehem]



snap pica++pizza..;))



hehehe....



gelagat masing2..;p



actually nak order Pizza Hut..tetapi ada techinal problem sket..so, ganti ngan canadian pizza je...
0_0



Nisa [tudung hitam] tak pernah tinggal bace nota-nota law dia..nak jadi lawyer katakan..heeeee')



MY LOVELY HOUSEMATE *_*
kat depan(kiri-kanan)-Naza, Nini, Nisa & Ila ---- kat belakang(kiri-kanan)---Me, Yus & Lik




No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...