top social

Friday, 20 November 2009

Yes!!! aku dapat grad..!!


huuh!!

dari pagi sampai ke petang di college gara-gara nak ambik final result and siapkan borang "clearance" untuk diploma...dari satu office pergi ke lain-lain office untuk dapatkan cop pengesahan sahaja...setiap office kena pula menunggu berjam-jam...hmmm betul kata2 senior dahulu..kalau nak buat clearance mmg penat..-->penat berjalan dan penat menunggu<--...tapi nasib baik outstanding aku kosong..so settle semua yg berkaitan dgn diploma dan bersedia nak konvo je sekarang...hureyy!!! begitu juga aku nak ucapkan tahniah kat kengkawan kelas aku yg lain..semua kitaorang dapat lepas dan sedia nak konvo dah sekarang..thanks God!!..dan sambil2 buat clearance aku ngan kawanku ana tadi terus register untuk BIA(bachelor in accountancy) bagi intake Nov di university yg sama iaitu MSU ini juga...dan keistemewanya, bagi bekas student diploma in accountancy yg ingin menyambung degree in accounting disini, mereka akan terus lompat kepada tahun kedua belajar sekiranya result melepasi 2 pointer...so bagi pengetahuan semua, aku dan mereka' dapat "lompat" ke tahun kedua belajar...kalau ikutkan jadual yg diberi minggu depan kita orang dah mula kelas dah..so wishkan kitaorang berjaya dgn lebih cemerlang lagi untuk bachelor ni...okies..God Bless!!



----sebahagian pics yg sempat disnap...hehehe---


our Dean(baju putih)...Mr.D



account department...fuhh!! penuh ngan students yg nak settlekan account masing2....macam-macam "pewangi" ada..hihi



aku ngan ana tgh register untuk BIA...sayang betul tengok duit tu..hhuu..tapi apakan daya kalau nak sambung study kena juga bayar fees kan..huhuu...-welcome to BIA..=)


--hoho;;

2 comments:

PEJUANG KESENIAN EXTREME said...

tahniah2...bljr tinggi2 lagi...nnti boleh jadi org yg berjaya...

aCiaPai said...

tima kasih...nak blaja la ni..tapi still gak dpan laptop..*blogging...heheh...tqtq=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...