Monday, 2 November 2009

Best "shhhhhh" Photo!


tadi membe aku Andy coment kat Facebook ajak join --Best "shhhh" Photo kat IBEATYOU.COM......aku pun cuba ikut la...emmm best la juga ..hehehe*_* resultnyer ade kat pic bwah..ala ok la tu kan..ahacks!!


Best "SHHHHhhhhh" Photo - Find contests at ibeatyou




sbgai tanda 'trimas kasis' kat si Andy aku letak la dia punya Best "shhhhhh" photo kat blog aku ni..hehehe...dah menurun la pulak result..sebelum ni dia dpt numba #1...cewah! sabar je la nanti gue undi kamu lg.....--->kalahkan org putih di sana...hihii


Best "SHHHHhhhhh" Photo - Find contests at ibeatyou


Nak tahu lebih lanjut pasal Best "ShhHhhh" Photo ni just CLICK HERE!....jgn lupa *rate le**..hehe


[enggai enda enggau bala org putih ngeruh ai ba dia...hehehe sekali sekala la...hehehe]

4 comments:

mybreakfastclub said...

bru dpt. sot2 line. haha..anyway thanx letak aku di sini...skrg aku smngat utk yg sepia pic..haha..best lah byk lawan :)

aCiaPai said...

u r welcome line sot ke urg ya sot? kekekeke....ye ler mana x best ko ranking naik tinggi...hahaha...aku agi number 12 td...so bedau letak sini sepia pic ku..hehehe....okies..ketiduran gue...tata

M.e.l.o.r.n.a said...

tama g category pretty without showing ur boobs... hehe...

aCiaPai said...

ya ka mel...hahaha tau ga ngau ngeruh ai dia...hehehe...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...