top social

Monday, 22 December 2014

Berkurun...


Setahun lebih blog aciapai ni tanpa entri.
Untuk makluman korang semua, saya dah tak tau nak update entri apa.. kekontangan idea daaa.. Lagipun masa tidak mengizinkan dengan sibuk di office dan sibuk segala hal yg menyibukan...hehe tengok idea kontang tak tau nak tulis apa ayoyoyo. Apa-apapun ini tak bermaksud saya tak merindui untuk menulis semula macam dulu kala..jauh sekali untuk melupakan blog kesayangan ni. Ada masa dan ketika, saya tetap juga menjenguk kesini tanpa berbuat apa. Melihat dengan penuh sayu senyum sengih semua jadi satu >.<..

Sekarang pun bukan bermakna saya tengah santai atau tak ada kerja nak dibuat.. saat ini saya menulis di opis selepas waktu kerja.. kerja banyak tapi still saya mencari sedikit ruang untuk membaca apa yang saya ingin baca. Saya just limitkan 5 minit untuk rehatkan minda dari kerja akhirnya saya terlajak sampai berminit2 sehingga mendorong saya untuk update sedikit blog kesayangan ni. mueh3

Okla terima kasih sekiranya ada yang terbaca entri ini. Saya perlu siapkan semua kerja sebelum cuti. Saya harap semua dapat disiapkan. Apa-apapun semoga anda yang membaca terus suksess dan maju dalam hidup okeh. xoxo

me.



Ini je pic yang ada dalam pc kerja... Bersama Kak Nurul, one of finance manager opis saya. Alkisahnye pic ni diambil semasa sy menunggu kawan habis tgk wayang waktu malam untuk ambil kereta.. Akak ni tetap dengan pendiriannye taknak tinggalkan saya keseorangan disitu malam2. Banyak alasan saya bagi supaya dia tak risau and balik berehat tapi saya tetap kalah. Anyway, chayyok to all.. xoxo again..^^

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...