top social

Sunday, 3 November 2013

SayaDanCamera 2 :)


Hello Rainbowss!!
Bangun pepagi terniat nak blogging. Tapi bila dah buka blog otak tepu tak tau nak tulis apa. So bila tak tau nak tulis apa, biar gambar berbicara untuk tantapan semua..cewahhh hihihi

Alkisahnya, gambar kat bawah ni saya ambik masa weekend. Sebuah keluarga Cina yang baik dan mesra. Anyways, saya bukan la photographer, saya juga zero bab ilmu photography tapi photography is my passion and now I want to share that passion with you all and special thank you to this family for giving me a chance to learn and to gain and also thanks for $$$ and and and and and hueeee teromputih plak..hihi :D

Dari beratus-ratus gambar, saya edit yang ni jela untuk share kat sini..hihi

Sheryl and The Youngest Child (Macam tajuk movie pulak..apa pun boley la..huyeyy!)

Tengok apa tu dik oiii... ^^

Mueh muehhh...:)

Rasa nakk geget je pipi baby ni..haha tahnann and tarikk nafass fuhhh...kikikikiee

Cari orang tersembunyi?? haha


Ikot je mak ayah diorang ni skill yg saya suruh..i loike i loike kekekeke..macam-macam derr..anyway thanks  to Sheryl and family...Muchass graciass menchacosss hihik..sy sendiri pon x paham derr.. :)=




No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...