Sunday, 9 December 2012

Beranak ke bersalin.....:)~


Toing Uolls!!!!
Terasa lama pulak Iolls tak post entry kat blog ni....hueee.
Kalau Uolls tanya Iolls alasan kenapa Iolss jarang berblogging..Iolss pun tak tau nak jawab apa kat Uolls...terus terang Iolls ikut mood je..kalau rajin Iolls blogging, kalau malas Iolss baring :)x ( errmm pernah malas kew..hahaha perasan!)

Ni Iolss nak share senonet cerita kat Uolls otteyyyyy........

Rabu lepas time lunch dengan member opis, tetibe sorang member ni tanye soalan cepu gangsa ~ "Eh, sakit tak kalau nak lahir anak first??"..semua tergelak..tengah makan pun nak cite pasal beranak kew...hahhaha...

Nadia (nama sebenar) : Weh, mesti la sakit...ramai member kata sakit..adoiii!!!... (tetibe plak die ni kesakitan...... ermmm apa yang sakit ek??? haha syyhhhh....)
Wani (bukan nama penuh) : Mestila....dah la anak first kompem-kompem sakit...nape awak nak beranak kew hahaha??
Nadia : Orang kata....kalau mati time beranak nanti jadi sundel bolong la weyyy...
Aku menyibuk : Betul ke?? Sundel bolong ngan pontianak tu saudara kan?? Semua tu mati beranak la ek??
Nadia & Wani : ye la kot...haha
Wani : Eh....bukan orang beranak tu mati syahid ke.. apasal jadi hantu pulak?? Ni gerenti si Nadia ni banyak tengok filem hantu...hahaha
(ayat si wani ni yang tak boleh blah...nasib baik la kat kedai makan, kalau tidak mbhuahahahahahaha besar-besar la jawabnyerrr wakakiiii......)
Nadia : Itulaa tak boleh percaya juga tapi cube tengok cite sundel bolong, seram weh tengok perut die..bla..bla..bla....
Wani : hahaha tak habis-habis...plawok..plawok..plawok!!!

Aku yang dari tadi tak habis-habis gelak..nak menyampuk pun takda point...nak cite lagi panjang kat korang pun aku tak boleh daa..limit sampai kat atas tu jeww yea..yang lain-lain p&c ekk...hueeee :))=



 PUSH!!PUSH!!PUSH!! pusshhhhh..!!





Gambar tiada kaitan dengan orang yang mati beranak atau yang tengah meneran anak....(/-_-\)


1 comment:

Mr. J said...

nama berita wai.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...