Friday, 10 December 2010

Terseliuh kaki

ughh!!
kaki kiri terseliuh lagi..emm :(..

Petang semalam, masa tengah joging ngan kawan aku si Ross, tiba-tiba ada seorang mamat ni ambil gambar suka-suki dia tanpa minta persetujuan..dah la ambik depan-depan! Kalau ikutkan mood tak la marah sangat tapi geram ada la ...belom pun sempat aku mengomel ngan mamat tu, tiba-tiba aku terpijak batu dan terus terpeleot sambil terdengar bunyi kat kaki aku..maybe bunyi tersalah urat la kot..(terseliuh..:(=.. then aku cuba bangun sambil betulkan kaki..sakitt?? emm hanya orang yang pernah terseliuh je yang tahu!!..

Sampai je rumah, nasib baik ada kawan yang mengurut(tq dear Nisa)....lega la sikit..bila dah habis urut sakit datang balik, nak jalan pun susah..last-last kawan aku bawa pergi klinik--Hospital Umra, shah alm...sampai je sana doktor check then dia dapat detect yang aku ni pernah terseliuh kat tempat yang sama..(sebelum ni pernah juga terseliuh kaki kiri ni, tapi x la hantar klinik just rehat kat umah je)....apalagi dengar je nasihat doktor<_#.. doktor pun siap pesan kalau tak baik lepas dua hari kena x-ray..takut ada retak kat dalam?? ..adoiiyaii!!..dan sekarang sakit semalam bertambah sakit....harap-harap sakit hari ini tak berlarutan ke esok hari...;(

sempat lagi..hehe



*)_(*

p/s: hari ini aku balik rumah kat JB bcoz esok ada Birthday party anak buah aku kat rumah dan bila pikir2 balik apa yang boleh aku bantu kalau jalan pun terhenjut-henjut je--hehe...apa-apapun aku bersyukur juga terseliuh ni at least aku berpeluang merasa apa yang orang lain rasa, betul x?:D..

walaupun berjalan agak "kecacatan" time birthday party esok, aku pasti aku tak boring sebab ada famili yang aku sayang dan aku pun tahu mereka sayang kat aku..heeee-apa punya ayat lerr!!)...dan sebenarnya famili aku tak tahu pun hal ini......tak apa mereka bakal tahu juga..;p...tapi kalau kamu(orang tersayang) tahu sebelum aku memberitahu..aku just nak ucap AKU SAYANG KAMU!..;D XOX



3 comments:

Abraham Nyerang Leonheart said...

haha.lain kali hati-hati fren.~^^

ajarn said...

haha....rest lh banyak ye..

Christopher Timothy said...

update!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...