top social

Wednesday, 8 December 2010

CSS Annual Dinner 2010

shallom!

sebagai ahli senior (mcam la senior sangat kunun!:) css msuptplpoly, aku ingin mengucapkan congrats kepada semua committee yang terlibat dalam menjayakan annual dinner ini..walaupun  masa yang digunakan untuk membuat persiapan keseluruhan bagi dinner ini singkat, tetapi  semua memberikan kerjasama walaupun adakalanya perasaan tak puas hati ada tapi normal la tu...hehehee..apa yang penting---KERJASAMA!! ^_^


Gambar pre-CSS Annual Dinner..(2 hari seblm)







Inilah dia......css annual dinner 2010






:) hehe



segalanya berjalan lancar...terima kasih kepada semua yang datang serta menjayakan annual dinner kami ...lain kali berjumpa lagi..(macam kenal je queen tu....:p ^^..

1 comment:

jfook said...

Nice annual dinner you had there.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...