Sunday, 13 July 2008

lelak amat

SHALOMM ngagai semua!!!!!!!!!

Ari saritu aku amat lelak...ari pagi sampai malam ku bjalai..aduss!!!akai dai

PENGAWA KU PAGI (8AM-5PM)

Maya dalam bas......


aku enggau kwn(ana n naza) nurun ngipa bas gai kl ari kul 8am. bas sampai nyu ka pkul 9am. datai kl..kami sangkai ba pasar seni..lalu gai SOGO.weseyy!!!sale u!! kwn ku naza shopping sakan..aku x meli apa2, just window shopping ja.ana meli kasut.dah nya kami sebuat begiga k kamal bookstore alai buku2 medical djual.ooo..sebenarnya reason kami gai kl ka ngiga buku MINS buku aliran pharma...last jumpa ga..nemu ta endur buku nya ba teluk din..enda jauh ari general hospital kl.so, lpas nya kami sebuat makai ba kfc..ngisi perut kosong laban nadai masa ka serapan.udah makai kami raun ba jalai masjid india nganti ke pasar malam buka..dia pan mayuh sale baju kurung,kain..mayb ka raya kot. aku enda nemu la tapi benung milih anak tudung kaban aku..dia dah bahu ku d palu urang..nthen aku rasa mcm enda sedar ja seolah2 dpukau, nasib bc ana nempik bau ku baru..sakit ga tempik ia..takut ku^...^ enda jauh ari pasar malam nya bc apai tuai laut siko ke madah ke diri empu ahli pakar fizik..maia ku skodeng kia ku bnung meda ke keni cara ia mnyelesaikan pengiraan matematik..keto ke cara ia..pda ba baruh tu:

4 darab 5 =20
nthen ia tau ngira 14 darab 5 = 70 enda kurang ari 3 saat..so, bc ga hairan mimit, rahsia ia bakatu:

4 darab 5 = 20 dah nya ia nambah ke satu dpan 4 so 14 la kan...ia bulih 70 plak ari no 5 tambah enggau no 2 (ianya no 20 td dua d dpan ambik ia n tambah ia enggau 5, so 5+2=7..erti ia no 2 td tukar ia gai no 7, so nyadi la 70 laban sifar d blakang no 2 sigi kekal la..)...coba enngau no lain ga kk...



.......................aku enggau ana

sorie meh enti tai padah ku to enda entu clear endar..tu meh salah satu utai baru k temu ku sari tu..dan..jako apai tuai laut nya ke enda lupa ke aku ialah..'org kitai enda nemu nguna untak, terutama agi untak sepiak kanan..org putih ngena untak tp sida bdau ngena untak kanan lebih dalam agi..urang jepun nya baru ia...sida ngena dua2 untak enggau maia ngereja pengawa..nthen last sekali jako ia anang meh kitai ngelebu fungsi dua2 otak kitai..enti ka maju..(ayat2 tu pan dinga ku ayas2 ja laban mayuh mat urang mda ia..so besekot enggau urang nya meh.^...^)
kami plai kira2 ka pkul 5 udah shopping barang2 ba pasar seni..CHOWW!!!!!

gambar 'pak cik' pakar fizik>>>>>>


Gambar kami sebuat makai ba KFC, makai sambil bertelekik ke pangan diri..lucu...



(7.30pm-11pm) prayer meeting..

Baru ja pansut ari texsi...bc kawan madah pasal Prayer Meeting ba CDM(Church of Divine Mercy)..akai dai..ati to amat berat ka kin..laban lelak tambah agi assignment nyu berlambak..tang aku madah gai ana "kitai pegi ja la" ko aku. "Enti dah to niboh g ga tua enggau" tambah ku baru.ukai nama tua ia empai kala enggau urang prayer meeting ditu so asai ka janggal asai ia...

datai aku din dia deh aku ngantuk amat2. maya belagu ja aku stedy...dah nya ZZZZ..datai ba turn sharing, nya baru la aku ka segar mimit2..udah aku ninga uncle siko share pasal pengalaman ia maia ia dfitnah urang makai duit rm700k lalu ngemai ia djel. udah nya baru ku nyu sedar lalu rindu ka muka ati aku maya besembiang. enda mukai2 ai mata laboh kediri tanpa dpaksa aku..aku pon enda nemu..udah nya maia brother dua iko n bini brother siko nya bnung megai kira mengurapi la nya dia aku ngasai k bc tai baka lintasan cahaya ba tisi aku...aku pon asai ke enda entu nyamai endal..kira2 baka ke ka luput bc ga..laban ku ka enseput enda ulih..last endar maia kami ka blagu baru pulih baru..maya start belagu dia deh aku..t enda ulih bejako normal..aku pon enda nemu..sampai dah abis sembiang pan agi bakanya mega..dah nya aku nanya brother..lalu ia madah aku dah bulih kurniaan..ianya bahasa roh kudus..ko ia jarang urang bc bejako nya sampai dah abis sembiang..nthen ia madah ga enda apa laban udah ku tinduk aku ulih bejako normal baru...lantang ga ati..lalu penuh kesyukuran...Amen..

datai ku ba rumah nya meh bala kawan2 ku enda nemu nama tai ke aku..pia mega nasib bc ana..laban ia baka ke faham ja utai ke aku..ni enda aku bejako ka sesetengah baka jako jepon ukai ga..aku pon enda nemu aku nya bejako bahasa nama..tapi aku faham nama tai ke aku.aku nemu cda ia ngumbai aku to mcm2 la..takut cda ia..tp aku madah aku ok pe..ok ila aku sharing baru..dah larut malam tu!!!!^...^

2 comments:

Leonard Mark Ulai said...

mujizat dah nyadi nata ba nuan...
nuan patut meri trima kasih gai tuhan meh....
laban udah ngayan ke kuasa ya gai nuan....
God Bless u.

aCiaPai said...

nya la...bersyukur ku....
GOD BLESS U TOO, Leonard=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...