top social

Saturday, 17 January 2015

In the woods

In the woods

Huyayy berjaya juga tengok cerita ni. Membe rumah semua keluar. Lepas masak, makan malam and mandi semua saya pun tergerak hati nak tengok movie ni. Best jugala bagi yang minat cerita dedulu. Dalam movie ni kisah cinderella, rapunzel, jack and beans digabungkan menjadi satu stori. Lebih kepada muzikal. Banyak nyanyian serta terselit lawak. Yang selebihnya tengok sendiri yea nanti spoil plak kalau bagitau cerita sampi abis..hihl


Siap tengok sensorang plak..apapun happy weekend!!. And buat kengkawanku yang sweets mueett kiut cantik thank youu. Asyik bergetar je fon time tgk movie. Saya oklaa tengok movie sensorang adoii..haha kan tu silenthobi ops. Anyway thanks for caring ottey hee eeeuuu kegelian plak. Korang suke sgt bahan kiteww kat group ekk..tunggu yerr espiseli tycca and tina jaga korang!! :D Ok banyak da entri harini, besok belom pasti. Apapun thanks everybody. Love from me. ~mata still segar bugar~

1 comment:

Ania said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...