top social

Sunday, 17 August 2008

pROblem lagi!!!!!

Alamak terlebih sudah!!!!!!!!..ana2..lpas satu prob, muncul lg prob ek..bila la nak rest,,asyik ada je prob...bila dfikirkan balik camna la lcd laptop ko tu bleh pecah o?? Tapi aku tau kot..(mmg tau pon tp-secreto-hehe)..nasib baik la abang tu bg harga murah cikit dr yg lain2 tu. x sia2 la kita pusing satu low yat cari kedai baiki laptop ko tu ngan harga yg bleh tahan la murahnya jika nak banding ngan kedai2 yg lain kan..tapi kalu nak tanya pasal letih x bleh nak jawab la coz mmg terlampau letih. Letih tahap-dewa26..hehehe>> aku pon baiki laptop ku jgak la..xder yg rosak pon just nak tukar office die je..office aku dulu tu mmg x dapat nak pakai..so nak buat assignment terpaksa la buat kat wordpad..huhuhu>>

Pasal bayaran plak aku ingat aku kena bayar tapi dpt free plak..tu ar yg best tu..hehehe...nthen aku terus je masukkan aku punya kaspersky...(beli time pc fair kat klcc)..lega dah sb x payah risau pasal virusus n 'kawan2 yg sewaktu dengannya'

Anyway, kita enjoy gak semalam coz dpt buat window shpg n shpg terus..hehehe^..^ tapi yg x best nya belakang aku ni ha..'sel ko kitai iban laban ati ngemai beg nyu enda lepas2..dah la laptop ku to berat mat'...kitaorg shopping kat sungei wang n bb plaza...pastu balik coz dah x larat nak jln dah..cewahhh!!!!!!!^...^

to la antivirusus ke kena aku..amat ka enterframe endar neh..tusah2!!^...^"

ana,anim enggau aku>> sempat klik maya ka masuk dlm tren..ish3!!!

indu sepiak ku nya la empu laptop ke pecah lcd nya..ana2!! aku plak ka promote gelang ke??

nya la org ke mbaiki laptop kwn ku nya...thnk u bro!!!!!!^...^ baju hijau nya Dar nama kangau ia..

sempat aku ngambi pic masa aku duduk kediri..kwn2 ku dah 'menjolok' duit ba atm ba baruh coz enda cukup ka kena mayar lcd ke rosak nya.rm500 beb!!!

gambar ke diambi ari atas jambatan ba monorail bukit bintang..semut+semada+tungau..hahaha

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...