Tuesday, 19 January 2010

Isu Hani Tarmizi a.k.a Farhani Tarmizi di Facebook

berlalu biarkan berlalu.....Jadikan Kontroversi Hani Tarmizi sebagai suatu pengajaran untuk semua...jangan kerana nila setitik rosak susu sebelanga...[nasib baik belanga x pecah!..*_+



Click 2 enlarge

demi kebaikan semua, saya 'agak xnak' menyokong tindakan admin mendelete group "WE HATE FARHANI TARMIZI WHO CALLED 'MPUAN SWK ****, DHLA KPG, HUTAN LAK TU'' kat facebook itu yang mempunyai hampir mencecah 8000 fans dari sarawak dalam masa tidak sampai 2 hari semenjak dari malam semalam..*_*.....[apa yang saya respect' kat sini, rakyat sarawak menyokong antara satu sama lain tanpa mengira bangsa dan agama even tho sekarang ini ada issue' yang agak sensitive melanda....peace--1MALAYSIA] chayok!

**************

kepada--> Farhani Tarmizi, Tambahakan nilai hormat-menghormati dalam diri anda sebelum kami menghormati anda & jgn lupa siapa famili anda..--jadikan ini sebagai suatu pengajaran untuk anda & kami semua!!!..[+

***************************

p/s: orang2 sarawak minta bersabar...jangan diikutkan sangat emosi...jangan sampai benda kecik camni jd huru-hara..bila membuat comen jangan melabel & menbenci..hormat orang sekeliling & jaga setiap bahasa & pertuturan kita..jika kita marah secara membuta-tuli x ada bezanya....ingat kita 1Malaysia!..chayok!..



I'M A SARAWAKIAN...PROUD TO BE SARAWAKIAN..**MY HEART=SARAWAK!





ingin mengetahui lebih lanjut, juz click links di bwah:


12 comments:

mayChres87 said...

udah mayuh urang nyumpah ia enda lama gik parai ia ha3 cali mai indunya..

Aciapai said...

nya la duhal...gara2 mulut enda zip tusah diri..peda aja meh to kemaya bala sarawak sejuk ati ngau indu bakanya...huhu

'Ain Merrowz Da'O G said...

kmk nak pinjam ayat ktk nak post lam FB kmk...TQ...

Aciapai said...

okies....Tineeee..hehehe..salam satu borneo!

Angel Suzy said...

indu bansanya kak nyadi mangsa headhunter...

Aciapai said...

yea..amai ko nn nya Angel...empai nemu ia keni gasak bala headhunter enti dah ka....tp ku sure indu nya tengah tension mai time tok...sapa ngasuh, ia empu meh nya..heeeee..go sa'wak!

Mr.J said...

empaiku tarit enggau bra ia.

MeL said...

ermm nya meh... kitai udah manah2 bebasa ke sida ia...
tumbuh sida ia ngaga ulah bangsanya...
ia gak sigi udah lama bangsa sida ngaga kitai bakanya...
sigi nda ngutuk aku...
laban ia nadai adat...
nda mereti...
utai udah kelanjur baru deka minta ampun...
manah ia ba tanah malaya... nti ia ba menua kitai... bakani gaya ia..? nda ku nemu agi... ngai ku cakap agi...

Aciapai said...

Pengenrindu.com: Nya ia bulih!..ahaha nya lagi la ia suka kot Mr.J. gerenti ia share pengalaman kena tarit nuan bra ba FB..hehe..

Mel: Nya la Mel amai tusah ka madah aku indu nya,..enti ia ta ba menua kitai dia..bc ari bulih laban bala...agi idup agi ngelaban munyi ko bala iban dey...=)

av女優 said...

色a片
成人a片
色a片色情自拍影片庫
成人a片Live秀
夫妻做愛a片直播
免費a片下載無碼有
免費無碼a片
色a片免費看
免費無碼a片
校園美女a片影音視訊網

網路少女露點自拍 said...

人妻成人視訊
av情色性愛視頻
情色成人視訊聊天室
av情色性愛視頻
應招女郎內射影片
成人情侶自拍的性愛影片
成人情侶自拍的性愛影片
免費直播視訊聊天
人妻自拍生活照

堅挺正妹高清偷拍 said...

露點走光
射在高跟鞋
情色影片線上免費看
通博現金網
運彩投注
線上輪盤
視訊交友聊天室
網路主播影音視訊秀
視訊做愛

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...